Perinçek alçaklığa devam ediyor: 'HDP yürünecek değil, kapatılacak parti'

5 Temmuz 2017
Perinçek alçaklığa devam ediyor: 'HDP yürünecek değil, kapatılacak parti'

ALÇAĞA ALÇAK DEMEZSEK ADALETSİZLİK OLUR --ERDOĞAN'IN SÖZLERİYLE SALDIRIYOR ÇÜNKÜ --CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşünden en çok rahatsız olan MHP lideri D. Baheçeli'den sonra emekli subayların mevzilendiği Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'de kinini, öfkesini kustu.

Ulusal Kanal canlı yayınında konuşan Perinçek, HDP heyetinin ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek ziyaretinde bulunmasıyla ilgili bir soru üzerine şunları söyledi: “Bu yürüyüş CHP ile HDP’nin bir seçim ittifakı yürüyüşüdür. Bu yürüyüş CHP’nin bonzaisidir. Bakın bu yürüyüşte bulunan insanları PKK’nın üst düzey yöneticileri yollamıştır. Sorun, bunu inkâr edemezler.”

‘HDP YÜRÜNECEK DEĞİL, KAPATILACAK PARTİ’

Perinçek ayrıca, Erdoğan'ın şeytanlaştırma, terörle ilişkilnedirme söylemlerini tekrar ederek “Buradan tekrar söylüyorum. HDP yürünecek bir parti değil, kapatılacak bir partidir. Terör örgütüne lojistik destek veriyor. İnsan kaynağı sağlıyor. Çok açık söylüyorum. CHP Duran Kalkanlarla, Cemil Bayıklarla yürüyor. Bunlarla iktidara yürünmez. Çukura yürüyor” şeklinde konuştu.

‘BURADAN ABD PROJESİ ÇIKAR’

Bu yürüyüşle CHP tabanının HDP’yle ittifaka alıştırılmak istendiğini öne süren Vatan Partisi lideri sözlerini şöyle sürdürdü: “Bonzai gibi. Uyuştura uyuştura alıştırmaya çalışıyorlar. HDP’yi meclise sokan CHP bu şekilde AKP’yi düşürme planı yaptı. Ancak bunun olmayacağı belli. Onlara söyledik PKK’ya değil, MHP’ye gidin diye. Bizi dinlemediler. Bakın dün, CHP PKK ile yürüdükten sonra yüzde 49 yüzde 19’a düşmüştür. Buradan ne çıkar? ABD’nin projesi çıkar.” 

DEVLET BAHÇELİ NE DİYOR

Son günlerde Erdoğan daha temkinli davranırken, onun görevini Bahçeli ve Perinçek almışa benziyor. Hemen hemen aynı tonda, aynı mantıkla saldırlarını sürdürüyorlar. MHP genel başkanı Bahçeli de şu twtileri attı bugün..

-Adalet; Ankara-İstanbul arasında değildir. Yolda bulunmayı bekleyen cevher hiç değildir.Adalet için yürünmez, uğruna şuurla mücadele edilir.

-CHP’nin karanlığa doğru adım atmasına PKK destek vermektedir, FETÖ omuz vermektedir, Türk düşmanları el vermektedir. Millet ise yoktur''

Artık millet dediklerin kimler olduğu belli.. Erdoğan-Bahçeli ve Perinçek. bu son ikisi Ergenekon sözcüleri.. Perinçek, 1970'li yıllarda Sovyetler Birliği'ne emperyalist demeyenlere, sempati duyanlara ''sosyal faşist'' diyordu..Tarih, bu sıfatı sıl hakedenin kendisi olduğunu ortaya koydu.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…