Yeni Akit'ten 'Suriyelilere vatandaşlık' 'gerekçe'si!

5 Temmuz 2016
Yeni Akit'ten 'Suriyelilere vatandaşlık' 'gerekçe'si!

'Erdoğan'ın sözcüsü' olarak bilinen Yeni Akit 'gazete'si, Suriyelilere vatandaşlık verilerek Suriye'nin hemen tamamının işgali için altyapının oluşturulmasının planlandığını iddia eden bir 'haber-analiz' yayımladı.

'Erdoğan'ın sözcüsü' olarak anılan Yeni Akit 'gazete'si, Suriyelilere yönelik vatandaşlık tartışmasına yeni bir boyut kazandırdı. Yani Akit'in alıntıladığı 'haber-analiz' akla ziyan ve ancak komik olsa da AKP tabanında bir inandırıcılığa sahip olacak gibi. İşte yandaşların çocukların dahi güleceği 'derin' Suriye planı: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan neden Suriyelilere vatandaşlık veriyor? Dünyagerçekleri sitesi bu soruya cevap aradı ve soru cevap şeklinde bir haber yayınlayarak, nedenlerini bir bir sıraladı. 

İşte o analiz: 

Konu ilk açıklandığından itibaren bir çok kesim karşı çıktı ve çıkıyor. Ama neden karşı çıktıklarını bilmiyorlar. Genelde bahane olarak maddi ekonomik türü şeyler öne sürüyorlar. Şunu belirtelim ülkemizde çok sayıda Ermeni, Yahudi, ABD gibi TC vatandaşı kişiler var. 

Evet işin özüne gelelim

Erdoğan'ın Suriyelilere vatandaşlık vermesinin altında yatan gerçek neden ilerdeHalep bölgesi Türkmen bölgesi ve belkide Şam ın bir kısmını Türkiye'ye katmaktır.

Suriye büytük ihtimalle bölünecek

ABD Esad'a bir Nusayri devleti veya bir Alevistan devleti kuracak

Kuzeyimizde ise PKK ya bir devlet kurmak istiyor

yeni1.png

DAEŞ'e ne olacak. DAEŞ zaten ABD nin malı ona dokunmayacak Suriyenin bir bölümüne nefes almasına devam etmesini sağlayacak

İşte ABD nin bu planına karşı Erdoğan yeni bir plan geliştirdi 

HALEP VE TÜRKMEN BÖLGESİNİ TÜRKİYEYE KATMAK

Peki nasıl olacak bu iş?

Suriyeliler bizim vatandaşımız olacak

Gün gelecek bir gün Suriye'de savaş bitecek ve bu vatandaşımız Suriyelilerin büyük kısmı evlerine dönecek. Dönmeseler bile devlet bir şekilde onları gönderecek.

Sonra Halep, Türkmen bölgesi ve belkide Şam'ın bir kısmında Özgür Suriye yönetiminde bir referandum yapılacak ve bu referandum ile bubölgeler Türkiye'ye katılacak

Bu şekilde ABD nin kurmak istediği PKK devletinin önünü keseceğiz ve DAEŞ'e karşı geniş bir tampon bölge oluşturup DAEŞ'i sıkıştıracak ve Özgür Suriye ordusuna büyük miktarda silah yardımı yaparak DAEŞ'in elinde ki bölgeleri de alıp orada da referandum yaparak o toprakları da Türkiye'ye katacağız

Olayların dış yüzüne bakmayın. Her zaman derin düşünün. Türkiye eski Türkiye değil. Artık kendi planlarımızı yapıyoruz.

(Yazım ve noktalama hataları tamamen yandaşlara ait)-ABC

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…