MHP'li başkan Türkmendağı'nda öldürüldü..

26 Ocak 2016
MHP'li başkan Türkmendağı'nda öldürüldü..

MHP, AKP ile birlikte, Suriye halklarına karşı savaş, terör ve katliam suçunda müttefik! --MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük Türkmendağı'nda öldürüldü. MHP sahİp çıktı..

Suriye'de Türkmendağı bölgesine giderek Suriye ordusuna karşı cihatçılarla birlikte savaştığı öne sürülen MHP Fatih İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İbrahim Küçük, hava bombardımanı sırasında öldürüldü.

Suriye’de ordu güçleri Rus savaş uçaklarının desteğiyle Türkmendağı ve çevresinde cihatçılara karşı operasyon başlatmış ve son olarak da kritik önemdeki Rabia kasabasını ele geçirmişti. 

Akit'in bildirdiğine göre, MHP'den yapılan açıklamada, "Cenazenin alınması için çalışmaların devam ettiği" ifade edildi. İbrahim Küçük, 2 gün önce twitter hesabından bu tweeti attı. 

Haberler.com sitesinde çıkan haberde ise, Bombardımanda İbrahim Küçük'ün yaşamını yitirdiğini MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Musa Küçük doğruladı. 

**

PoliTez'in notu: Bölgede çoğu Uygur, Çeçen kökenli ve Türkiye'den giden cihatçıların Türk Özel Kuvvetleri tarafından örgütlendirilp yönlendirildiği biliiniyordu, daha doğrusu kendisini bu cihadi örgütlerin içinde kamufle ederek bulundurduğu. Ülkücüler, alperenler bu kuvvetlerin içinde. Türkmen güçlerin El Nusra cephesi ile birlikte hareket ettiğine dair Nusra’nın internete koyduğu video görüntüleri bile var. Erdoğan’nın, uçak düşürme olayındaki bahanesi ‘Türkmenlerin bombalanmasına seyirci kalamayız’ dedği Türkmenler bunlar. Yani oraya yerleştirilen Uygurlar, Çeçenler, ülkücüler, alperenler, AKP yanlısı cihadçılar ve bir avuç cihadi Türkmen.. AKP'nin Türkmen halkıyla ilgili herhangi bir kaygısı yoktur. 2014 yılında Türkmen halkı Musul ve Telefar'de katledilirken tek bir ses yükseltmedi.Bayırbucak’taki Türkmenlerin de çoğu Alevi idi. Binlercesi, İslam devleti kurmak isteyen, AKP’nin kol kanat gerdiği El Nusra gibi örgütler tarafından, öldürüldü, kaçırılıp işkence yapıldı, kadınlarına tecavüz edildi. Bunların bir çoğunu da kandırdıkları Türkmen militanlara yaptırdılar.

İlk kez MHP'nin resmi bir parti yöneticisinin bu cihadi teröre katılmış olduğu ortaya çıkıyor. Partiyle ilişkisi kesilmemiş olması, MHP merkezinden ilçe yöneticileri ile ilgili yapılan sahiplenici açıklama gösteriyor ki MHP, AKP ile birlikte, Suriye halklarına karşı savaş, terör ve katliam suçunda müttefik.

Bu ülkede ''terör örgütü PKK ile ilişkisi var'' iddiasıyla BDP ve HDP yöneticileri, belediye başkanları, gazeteciler tutuklandı.. Demek ki, cihadçıysan, alperen veya ülkücüysen, üstelik başka bir ülkenin halkına karşı, ve de işgalci güçler gibi, terör yapmak, katliam yapmakta serbestsin!

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…