İktidar temsicileri mafya gibi: İ. Melih Gökçek, Mansur Yavaş’ı tehdit etti!

8 Aralık 2020
İktidar temsicileri mafya gibi: İ. Melih Gökçek, Mansur Yavaş’ı tehdit etti!

Belediye Başkanlığı döneminde Erdoğan'ın metal yorgunluk gerekçesiyle görevden istifa ettirdiği AKP'li Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı tehdit etti.

Böylece iktidar blokunun, Ana muhalefet partisi CHP'nin genel başkanını, İstanbul ve Ankara gibi önemli büyükşehir başkanlarını hedef aldığı iyice somutluk kazandı. CHP genel başkanını mafya lideri ve  eş ve arkadaş katili Alattin Çakıcı tehdit etti, Devlet Bahçeli dava arkadaşım diyerek bu tehditin arkasında durdu. İçişleri bakanlığı yetkilileri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, kendisine yönelik bir suikast hazırlığı olduğu yönünde haberdar etti, ancak İçişleri bakanı SSoylu, ''böyle bir şey yok'' açıklaması yaptı. 

Şimdi de AKP'nin Ankara'daki büyük yolsuzluk ve soygun dosyalarını ortaya koyunca yolsuzluk ve soygunun başındaki adam, Melih Gökçe, Mansur Yavaş'ı tehdit ediyor..Gökçek herhngi bir eski belediye başkanı değil.. Başkanlığı sırasında illegal yapılanması olduğu, zaman zaman sokaklara salmış olduğu çetelerden, provokasyon afişerinden, seimlerde gösteridği maharetlerden biliniyor.

Kamunun yüz milyonlarca lirasını dinozor heykelleri ve rağbet görmeyen Anka Park'a harcamasıyla gündeme gelen AKP'li Melih Gökçek, kendisine ait sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı.

3 Trilyonluk yolsuzluk dosyası yargıya verildi

Yavaş dünkü basın açıklamasında 'Bizim elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var ve savcılığa verdik. Şimdi bekliyoruz Ak Parti Grubu'ndan, bu belgeler savcılığa intikal ettirilmiştir. Bu para Ankara'nın parası olduğuna, yok edilen para da tüyü bitmeyen yetimin hakkıysa, ben Ak Parti Grubu'nu dosyaya müdahil talebiyle hesabını sormak için başvurmalarını bekliyorum.''

Gökçek paylaşımında " Bak Mansur, başkanlık makamına oturup despotluk yapmaya çalışıyorsun... Ak Partililer arslan terbiyecisidir. Değil ki senin gibi birini terbiye etmesinler... Ya kendiliğinden Meclis'de yola geleceksin. Ya da yola getirileceksin..."

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…