Doğu Perinçek'ten 'Cizre'de 60 insanın katline dair yorum: 'Çok mutluyum' (!)

8 Şubat 2016
Doğu Perinçek'ten 'Cizre'de 60 insanın katline dair yorum: 'Çok mutluyum' (!)

Doğu Perinçek, Yeni Milliyetçi-Faşist Cephenin sözcülerinden..Cephenin hissiyatını açık bir şekilde ifade ediyor.. Tabi bir de, soldan gelen birinin, 3 Dünya tezi ile ABD uşaklığını gizliyen (Sovyetlere karşı ABD ile ittifakı savunuyordu 70'lerde) birinin alçalmakta, insanlığını yitirmede, Aristo'nun sözüyle, bir ''politik hayvan''a dönüşmekte ne kadar yol katettiğini de gösteriyor bu sözler.. 

Erdoğan rejiminin (siyasi islam) ve ABD'nin çıkarları için Ortadoğu'da rol oynayan ''Türk Ordusu  ABD piyonu bölücü örgütü temizliyor''muş.. Eperyalizmin ajanlığı böyle kamufle edilebilir...Barzani'ye, emperyalizme göbekten bağlı Bağımsiz Kürdistan kurdurma planı kimin? ABD ve Erdoğan rejiminin..Türk ordu birlikleri Irak'ın Beşika bölgesinde bir işgal gücü olarak neden bulunuyor? İsrail neden cihatçı örgütleri destekliyor? Sunni-İslamcı Bağımsız Kürdistan için.. Bunun için ne yapmak gerekir? demokratik-seküler Kürtleri tasfiye etmek.. Erdoğan bunu yapıyor işte..

Peinçek gibileri de asıl piyon..Ahmak liberaller gibi, kullan at. ..

Bu kadar yeter  herlade..

(Editörün notu)

**

Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaralıların bulunduğu bodruma yapılan operasyonda onlarca insanın yaşamını yitirdiği yönündeki haberler üzerine sosyal medyada AKP'liler #Cizrede60Leş tagıyla sevinç kampanyası başlatırken, ilginç bir mesaj da Doğu Perinçek'ten geldi.

Perinçek, haberin ulaştığı saatlerde, Twitter hesabından "Evet çok mutluyum. Türk Ordusu ABD piyonu bölücü örgütü temizliyor" ifadelerini kullandı.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…