FuatAvni: Saray çetesi iç savaşa hazırlanıyor

12 Ekim 2015
FuatAvni: Saray çetesi iç savaşa hazırlanıyor

'Seçimden çok korkan Yezid, iç savaş çıkarmanın yanısıra Rus jetlerini düşürüp ülkeyi fiilen savaşa sokmayı bile düşünüyor. Ülke genelinde kaos oluşturmak için Konya, Kayseri, Urfa gibi muhafazakar şehirlerde IŞİD'in kanlı eylemler yapması için zemin hazırlandı'

FuatAvni kim, hangi güç ya da istihbarat odağı olursa olsun, bugüne kadar verdiği bilgiler yalnış çıkmadı..  Yeni bilgileri ise, Saray gladyosunun iç savaş planlarını devreye sokma hazırlığında olduğuna işaret ediyor. Zaten gladyonun, Dıyarbakır, Suruç gibi önceki katliamları, Kürt illerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı, sıkıyönetimler, çatışmalar, medyaya yönelik baskılar ve son olarak emek ve barış güçlerine saldırının doruk noktası olan Ankara Katliamı da iç savaşı doğudan batıya, bütün ülke geneline yayma amacı taşıyor.. 

FuatAvni'nin yeni twitleri şöyle:

1.Yezid son anketlerde de tek başına iktidar olamayacağını gördü. Fidan ve avanelerle acil eylem planlarını devreye sokma toplantıları yaptı

2. İki yıla yakındır, suç ortaklığı yapan KÇG ekibi ve vesayetin karanlık adamları planları devreye sokmak için hareketlendirildi.

3. Yezid, sandıkları taşıtamayınca iç savaşı hareketlendirecek adımların devreye sokulmasına karar verdi.

4. Seçimin yapılmasını istemeyen avaneler, PKK'nın tahrik edilmesi konusunda karar kıldılar. Fidan'ın adamları devrede.

5. Cuma akşamı, Selami ve Engin Dinç, Yezid'e özellikle G. doğuda hangi ilde nasıl sıkı yönetim uygulanacağı bilgisi verdiler.

6. İçişleri, emniyet istihbarat ve MİT, Yezid'in ayak işlerini yaptıkları için kanlı eylemleri önleyecek vakitleri kalmıyor.

7. Yezid-Fidan ikilisi ne zaman bir araya gelse kısa zaman sonra ülkeyi kaosun eşiğine getiren bir eylem gerçekleşiyor. Gelenek halini aldı.

8. Yezid, Bilal'i ve kasası olarak kullandıklarını yurt dışına gönderdi. Tek başına iktidar olmazsa kendisi de kaçmak zorunda kalacak.

9. Köşeye sıkışmış olan Yezid'in gündemi değiştirmeye ve iktidar olmak için iç savaşa ihtiyacı var.

10. İç savaş için kışkırtılmak istenen PKK devreye girsin diye PKK mezarlıklarını imha etme kararı aldılar.

11. Fidan'ın 'Kandil'deki adamımız bize yardım etmek için hazır' ifadesi Yezid'i ve avanelerini rahatlattı.

12. PKK/KCK içindeki hücreler harekete geçirildi. Onların elini güçlendirmek için de IŞİD içindeki MİT'çiler aktif hale getirildi.

13.Ülke genelinde kaos oluşturmak için Konya, Kayseri, Urfa gibi muhafazakar şehirlerde IŞİD'in kanlı eylemler yapması için zemin hazırlandı

14. Ankara'daki kanlı eylem sonrası Davutoğlu ve Selami Altınok'un kontrolü kaybetmesi Yezid'i çok öfkelendirdi.

15. Ankara Valisi ve İstihbarat Daire Başkanını görevden alarak 'Elimizden geleni yapıyoruz' diye yine bürokratları harcayacaklar.

16. Ülkenin birçok noktasında kaos planlarının uygulanabilmesi için kullanışlı bakanlara ihtiyaç olduğundan eldekilerden vazgeçilemiyor.

17. Kaosa dur demek için ayaklanma olursa, 'Bize darbe yapılıyor' diyerek dindarların Yezid'e desteği sağlanacak.

18. Seçimden çok korkan Yezid, iç savaş çıkarmanın yanısıra Rus jetlerini düşürüp ülkeyi fiilen savaşa sokmayı bile düşünüyor.

19. Ankara'da son iki yılın en karanlık toplantıları yapılıyor. Davutoğlu da korkmaya başladı. Yaptığı tek şey koruma sayısını artırmak oldu

20. Ülkeyi kaosa sürükleyip iç savaş çıkararak fiili durum oluşturup yönetimi tek başına ele almak isteyen Yezid'in başka çıkış yolu kalmadı

21. Yaptıkları yanlışlar dile getirilmesin diye tüm muhalif medyaya kapsamlı operasyon yapmak da planın diğer parçası.

22. Günlerdir yapılan gizli toplantılarda aldıkları kararlar bunlar. Tüm karanlık planlarınızı deşifre etmeye devam edeceğim.

Seçim olacak ve kaçmak zorunda kalacağım diye korkup duruyorsun. Korkma, titre!

Güzel insanlar, Yezid'in en büyük korkusu seçimler. Sağduyulu olun ve seçime gitmek için her engeli aşın.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…