AKP cennetin anahtarını dağıtıyor: Erdoğan’a oy verin, cennetin anahtarı cebinizde

16 Mart 2019
AKP cennetin anahtarını dağıtıyor: Erdoğan’a oy verin, cennetin anahtarı cebinizde

AKP'den Şanlıurfa Eyyübiye belediye başkan aday olan Mustafa Göktaş, "AKP’ye, Erdoğan’a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin.” vadinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde AKP Şanlıurfa Eyyübiye belediye başkan aday adayı olan Mustafa Göktaş, partisinin Karaköprü adayı Metin Baydilli’ye destek olduğu bir organizasyon sırasında yaptığı konuşmada dini duyguları istismar etti. Göktaş, “Analarım, bacılarım, Allah için Peygamber için Metin Baydilli’ye destek çıkın. Ben 32 devlet gezdim. Sudan’a gittim polisler beni kapıda karşıladı. Beni Erdoğan vatandaşı olarak karşıladılar alıp Ömer Beşir’in yanına götürdüler. Orada bir ay kaldım. Türkiye’nin 81 ili ve ilçesi 31 Mart’a Ak Parti’ye oy verin Erdoğan’a oy verin. Erdoğan’a oy verdikten sonra cennettin anahtarı cebinizdedir. Bunu iyi bilin.” dedi.  Bu sözler sosyal medyada vatandaşların tepkisini çekti.

Göktaş, kendisinin Sudan'da karşılanmasını adeta Erdoğan'ın kulu gibi anlatıyor. 

AKP BUNU HEP YAPIYOR

"Erdoğan 2 ci peygamberdir" diyen oldu.  AKP Düzce Milletvekili Fevzi Arslan bu sözü daha ileri taşıdı, Erdoğan'ı Allah ilan etti. Arslan yaptığı konuşmada şöyle dedi: " Türkiye olarak artık koşmaya başladık. Çünkü (Türkiye'nin) başında öyle bir lider var ki dünya liderliği kabiliyetinde ve Allah’ın bütün vasıflarını üzerinde toplayan bir lider var. İşte bunun önünü kesmek istediler."

AKP Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Erdoğan’ı desteklemenin imanın gereği olduğunu iddia ederek, “Yarın mahşerde Allah’ın karşısına çıktığınız zaman, Allah o emaneti bize verdiğinizden dolayı size inşallah hiçbir hesap sormayacak.” demişti.

AKP hükümetlerinde Milli Savunma ve Milli Eğitim bakanlıkları da yapan İsmet Yılmaz ise partisine oy verenlerin kıyamet günü beraat belgesi alacaklarını söylemişti.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…