Cumhurbaşkanlığı hükümeti tacizin arkasında. Nokta!

21 Şubat 2019
Cumhurbaşkanlığı hükümeti tacizin arkasında. Nokta!

Cmhurbaşkanlığı hükümetinin en kuderetli üyesi İçişleri bakanı Soyslu, Ankara Emniyetinin tacizi babası Fetö'cüydü savunmasını 'kardeşi Dhkpc'li proje kadın' sözüyle takviye ederek daha güçlü bir şekilde ileriye taşıdı.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Tutuklu ve Hükümlü Aileleri Dayanışma Derneği’nin Ankara Sakarya Caddesi’nde yaptığı eylemde üniversite öğrencisi Merve Demirel’in gözaltına alındığı sırada sivil bir polisin cinsel tacizine uğradığı iddiasıyla ilgili dün Twitter’dan açıklama yaptı.

Soylu, “Yasadışı eylem yapıp direnirseniz, uyarılardan sonra ‘kargatulumba’ gözaltına alınırsınız. Eğer taciz varsa üzerine ilk biz gideriz. Hayatı kendi gibi düşünmeyenleri tacizle geçenlerin ‘Babası FETÖ’den ihraç, kardeşi DHKP-C’li proje kadın’ üzerinden polisi ezmesine müsaade etmeyiz” ifadesini kullandı.

Bakan Soylu, polisin tacizi çok açık bir şekilde ortadayken, soysuzca bir zihniyetle o görüntülerin yer almadığı bir video yayınlayarak inkara yöneldi. Açıktır ki, evet biz terörist diye damgaladığımız kadınlara yapılan tacizi taciz olarak görmeyiz demiş oldu.

Soylu, bügün yaptığı açıklamada "Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek" ifadesini kullandı.

Bu görüntüleri yok edecek bir belgesi mi var acaba? Montaj mı diyecek? 'DHKPC'li proje kadın' kişi gerçekte türbanlı mı değil? Ama bunların hiç biri polisin yaptığı hareketi taciz olmaktan çıkarabilir mi?

Erdoğan'ın Gezi kalkışması sırasında Kabataş'ta bir kadını 80 kişinin taciz ettiğine dair ellerinde belge, görüntü olduğunu, önğmüzdeki cuma açıklıyacağım demişti. Hala açıklayacak!

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…