Bahçeli’den Akşener’e: Ülküdaşlarımız Türk’ün töresini yerine getirdi

9 Ekim 2018
Bahçeli’den Akşener’e: Ülküdaşlarımız Türk’ün töresini yerine getirdi

Mafya liderlerine af için çaba göstermesi, Akşener'i  gece yarısı bir gürühla taciz ettirmesinden dolayı Sosyal medyada Mafyacı Hareket Partisi olarak nitelenen MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli saldırganlığı savundu..

Bahçeli, bir grup MHP’li’nin gece yaptığı protesto hakkında şu yorumu yaptı:

“Türk’ün töresidir. Davet varsa icabet eden de çıkacaktır. Gerçekten çıkmıştır. Üsküdar İlçe Başkanımız ve beraberindeki bir grup ülküdaşımız, demokratik protestolarını yaptılar.”

EKONOMİDE SORUN YOK DEMEDİK

Ekonomide sıkıntılar olduğunu dile getiren Bahçeli, McKinsey anlaşmasına verdiği desteği sürdürdüğünü açıkladı.
Bahçeli, “Türkiye ekonomisinde sorun yok demedik, yapısal açmazlardan bahsettik, yanlış ekonomi politikalarını yeri ve zamanında dile getirdik. Artan konkordato ilanlarından, dış borçlardan, azgınlaşan hayat pahalılığından biz de şikayetçiyiz. Ancak bu devlet bizim. Çatı çökerse yakayı kurtaracağınınızı mı sanıyorsunuz?” diye konuştu.

MCKINSEY ANLAŞMASI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCEMİZ DEĞİŞMEDİ 

Hükümetin McKinsey ile çalışmasını kendi içerisinde tutarlı bulduklarını ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti:

“McKinsey müdafasının bize düşmeyeceğini ifade ettim. Ancak yeni bir IMF, kayyım, kapitülasyon olmadığını da söyledik. Hemen açığa düştüğümüzü kadro halinde söylemeye başladılar. Be hey zır cahiller, McKinsey bir denetim ve danışmanlık şirketidir. Akıl ve irade milli olduktan sonra tekliflerine ister uyarsınız isterseniz iade edersiniz. McKinsey’e Düyun-u Umumiye, IMF, kozmik oda vakası demek kayyım, kapitülasyon demek cehalet, gaflet değil su katılmamış ümmiliktir. Hükümet McKinsey ile yollarını ayırsa da bizim düşüncelerimiz asla değişmeyecek.”

PKK’NIN 5 YÖNETİCİSİ KARGA TULUMBA YAKALANSIN

Devlet Bahçeli değerlendirmelerini özetle şöyle sürdürdü:
“Madem dünya beşten büyükse Türkiye de her rezil örgütten üstünse PKK’nın 5 tepe yöneticisinin bir gece ansızın karga tulumba ülkemize getirilmesine mani hal bulunmuyor. Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Rıza Altun, Bahoz Erdal’dan müteşekkil beşli katil grubunun ve çete başlarının hakkından gelmek, döktükleri kanların hesabını sormak bugün değilse ne zaman olacaktır?”

İYİ PARTİ BAŞKANI İLKELCE PARTİMİZE SALDIRDI

“İP (İyi Parti) başkanının kulağına kim fısıldamışsa, son derece kırıcı, ilkel bir şekilde partimize saldırmıştır. Saray paspası dedi, küçük ortak dedi, Saray yancısından milliyetçi olmaz dedi. Bu kötü sözleri sahibine aynen iade ediyoruz.

Biz cevap verince İP genel başkanı sosyal medyada adres verip paylaşacak kadar çıldırmıştır. Türk’ün töresidir. Davet varsa icabet eden de çıkacaktır. Gerçekten çıkmıştır. Üsküdar İlçe Başkanımız ve beraberindeki bir grup ülküdaşımız, demokratik protestolarını yaptılar. Üsküdar İlçe Başkanımızı ve yönetimi Genel Merkez’e haber vermediği için görevden aldık.”

AKŞENER ÜSKÜDAR’DA TUZAK KURDU

“İşin tuhaf yanı İP genel başkanının evinde tuzağın tesis edilmesidir. Ankara’da adres verip Üsküdar’a konuşlanması, evde iki kişiyiz demesine rağmen karanlıktaki şahsın kamerayla kayda alması dikkatten kaçmamıştır. Evde kimler hangi gayeyle toplanmıştır.

Üsküdar’da tuzak kurulmuştur, Sütlüce’de gizli ve gizemli eller tezgahlarını açmıştır. Üsküdar’da hiçbir Türk kadınının heveslenmeyeceği tahrik edici ve terbiye sınırlarını ihlal eden meydan okumalara şahitlik edilmiştir. Bir siyasetçi muhataplarına ‘erkekseniz gelin lan’ diyebilir mi? Varsa bir şikayetin polise müracaat edersin.”

İYİ PARTİ’LİLERE MESAJ: KAPIMIZ AÇIK

“Şu an İP’de dışlanan, geçmişte bizlere kırgınlık duyan arkadaşları selamlıyorum. İşte kapı ağzına kadar açık. Kardeş kardeşe kızsa da uçurumun kenarına gelince mutlaka kucaklayacaktır.”

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…