AKP gençlik kolu yöneticisi, intihar eden öğretmene kin ve nefret kustu!

17 Nisan 2018
AKP gençlik kolu yöneticisi, intihar eden öğretmene kin ve nefret kustu!

CHP'NİN BİR OYU DAHA AZALDI'!! --25 yaşındaki öğretmen Merve Çavdar, ataması yapılmaması nedeniyle girdiği işsizlik bunalımı sonucu geçtiğimiz gün yaşamına son vermişti. Ölümünün üzerine AKP Gençlik Kolları Yöneticisinden içindeki kin ve nefreti dışa vuran insanlık dışı sözler geldi.

Aydın'da 25 yaşındaki Sosyal Bilimler Öğretmeni mezunu Merve Çavdar, ataması yapılmaması nedeniyle girdiği işsizlik bunalımı sonucu geçtiğimiz gün yaşamına son vermişti. Ölümünün üzerine AKP Gençlik Kolları Yöneticisinden içindeki kin ve nefreti dışa vuran insanlık dışı sözler geldi.

ÖLEN BİR ÖĞRETMENİN ARKASINDAN KİN DOLU SÖZLER VE GÜLÜCÜK KOYMA

Merve Çavdar’ın işsizlik bunalımı sonrası geçtiğimiz günlerde intihar etmiştesinin üzerine AKP Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz twitter'da 

“Atanamayan 500 bin öğretmen var. Kimse intihar etmiyor dini imanı Allah korkusu olanlar. demekki ateist deist miş bu bayan gittiği yerde cehennemdir tabi Allah bilir ama görünen köyde klavuz istemz yani. bir de cehape nin bir oyu daha azaldı” diye yazıp, sonuna da bir gülümseme imojisi koydu.

 yazarak insanlık dışı sözler sarf etti.

pis-akpli-4.jpg

'CHP'NİN 1 OYU DAHA AZALDI'

Profil hesabında AKP Esenler Gençlik Kolları’nda yönetici olduğunu yazan Şeyma Korkmaz'ın ölen bir insanın arkasından bu kadar iğrenç konuşması sosyal medyada pek çok insanın tepkisiyle karşılaştı.

'DEİST VEYA ATEİSTTİR KESİN CEHENNEME GİDER'

Şeyma Korkmaz isimli AKP üyesinin yaşamına son veren bu genç öğretmen hakkında "CHP'nin 1 oyu daha azaldı" şeklindeki ölen birinin üzerinden vahşi bir politik çıkar anlayışı adeta AKP'lilerin iğrenç zihniyetinin bir başka örneğini ortaya koydu.

AKP Üyesi aynı zamanda bu genç öğretmen hakkında bir şey bilmemesine ve hangi dine mensup olduğu kendisini ilgilendirmemesine rağmen bir varsayımla "deist veya ateisttir kesin cehennemde yanar" sözleri içindeki nefreti dışa vurur nitelikte.

merve-cavdar.jpg

25 yaşında hayatına son veren Öğretmen Merve Çavdar

KANIT FOTOĞRAFLARI

Şeyma Korkmaz isimli şahsın Cumhurbaşkanı Erdoğan hayranı bir AKP'li olduğunu kanıtlayan paylaşımlar.

pis-akpli-3.jpg

AKP Esenler Gençlik Kolları Yöneticisi Şeyma Korkmaz

pis-akpli.jpg

ABC

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…