IŞİD 19 Kürt Kadını diri diri yaktı!

6 Haziran 2016
IŞİD 19 Kürt Kadını diri diri yaktı!

KADINLAR HAKKINDA HER FIRSATTA AHKAM KESEN, CİHATÇILARI DESTEKLEYEN  ERDOĞAN'IN BU VAHŞET İÇİN DE BİR SÖZÜ VAR MI? --IŞİD’in, Irak’ın Musul kentinde seks kölesi olmayı reddeden 19 Kürt kadını herkesin ortasında diri diri yaktığı ortaya çıktı.

Rus Novosti Haber Ajansı'nın KYB kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, IŞİD daha önce kaçırdığı 19 Kürt kadını demir kafeslerde diri diri yaktı. Söz konusu haberde Kürt kadınların, IŞİD üyelerinin istek ve hizmetlerini reddettiği için diri diri yakıldığı belirtildi.

Öte yandan, Sputnik'in ARA Haber’e dayandırdığı haberinde Iraklı bir aktivist olan Abdullah el Malla da, IŞİD Musul kentindeki bir meydanda örgüt militanları ile birlikte olmayı reddeden 19 Kürt kadınnı infaz edildiğini belirterek, “Hiç kimse onları bu vahşi infazdan kurtaramadı” diye ekledi.

Irak’ın kuzeyindeki Musul kenti 2014 yılından bu yana IŞİD kontrolünde. IŞİD, 2014 yılında Kürdistan Bölgesi’nin Şengal kasabası ve köylerine yaptığı saldırılarda binlerce Ezidi kadın ve çocuğu kaçırmıştı.



ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…