IŞİD'ın kadınları hapsettiği zindanlar görüntülendi

15 Aralık 2015
IŞİD'ın kadınları hapsettiği zindanlar görüntülendi

AKP'nin stratejik destek verdiği IŞİD esir aldığı Ezidi kadınları 'seks kцlesi' olarak satarken, satış süresinde bekletmek için çöle oyulmuş zindanlarda hapsediyor. IŞİD'in çölde yerin altına yaptığı ve ancak bir kişinin sığabildiği bu zindanlar görüntülendi.

 Ele geçirdiği Ezidi kadınları köle pazarlarında satan ve 'seks kölesi' olarak kullanan IŞİD'in, kadınları bir kişinin bile sığmasının çok zor olduğu zındanlarda hapsettiği ortaya çıktı.

SkyNews'ün yayınladığı görüntülerde, IŞİD'in kadınları hapsetmek için çölde yer altına doğru oyulmuş ve girişi demir kapaklarla kapatılan karanlık zindanlar görülüyor.

Ezidi kadınlar 'seks kölesi' olarak satılmadan önce günlerce çöl kumunun içine doğru oyulmuş, bir kişinin zorlukla sığabileceği, yukarıdan kapağı kapatılan karanlık zindanlarda hapsedilmiş.

Görüntülerde bir Ezidi kadının, dramını kaldığı zindanın duvarına resmettiği de öğrenilmiş. Kim olduğu bilinmeyen bir kadın tutsak, zindanın duvarına bahçeli bir ev, ağaç, araba ve çeşitli hayvanlardan oluşan bir resim çizmiş.

kaynak: İleri haber

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…