Fuat Avni’den çarpıcı 1 Kasım iddiası!

21 Eylül 2015
Fuat Avni’den çarpıcı 1 Kasım iddiası!

SEÇSİS yazılımına paralel bir simülasyon sistemi geliştirildiğini iddia eden Fuat Avni “AKP’nin yüzde 44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar” dedi. Plan gerçekleşirse, YSK'nın sitesine girenler kendi sandık sonucunu doğru görecek ama genel sonuç AKP'nin ayarladığı şekilde olacak.

“İsrafsaray’daki ‘oy hırsızlığı’ toplantılarına her gün yeni bir hırsızlık projesi getiriliyor. Oylar düşüşte olunca her yol deneniyor. SEÇSİS yazılımına paralel çalışacak bir simülasyon yapıldı. Gizli tutulan bu çalışmayla istedikleri oyu sisteme girebilecekler. Son seçimde benzer bir hazırlık yapmış, oluşan yüksek duyarlılık ve planın deşifre olmasından ötürü uygulamaya cesaret edememişlerdi. Plan gerçekleşirse, YSK’nın sitesine girenler kendi sandık sonucunu doğru görecek ama genel sonuç AKP’nin ayarladığı şekilde olacak. Seçim sonucunu AKP’nin %44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. İlk testlerin sonuçları Y…’nin yüzünü biraz olsun güldürdü.”

Muhalefet partilerine seslenen Fuat Avni önlemler alınması konusunda da uyarılarda bulundu. Fuat Avni “Oynanan oyuna dur demezseniz seçim formaliteye dönüşecek. Üç gece üst üste yaptıkları ve Davutoğlu’ndan bile sakladıkları seçim hilelerini deşifre ediyorum ve herkese açık çağrıda bulunuyorum. Geçen seçimlerdeki gibi bir duyarlılık ve sinerji oluşursa, bu simülasyonu uygulayamayacaklar. Çünkü çok korkuyorlar. Yaptıkları yeni planları ve uygulamaya çalıştıkları hileleri deşifre etmeye devam edeceğim. Ayaklarına dolanacak ve uygulayamayacaklar.” diye yazdı.

İşte Fuat Avni'nin attığı o tweetler:

1. İsrafsaray'daki 'oy hırsızlığı' toplantılarına her gün yeni bir hırsızlık projesi getiriliyor. Oylar düşüşte olunca her yol deneniyor.

2. SEÇSİS yazılımına paralel çalışacak bir simülasyon yapıldı. Gizli tutulan bu çalışmayla istedikleri oyu sisteme girebilecekler.

3. Son seçimde benzer bir hazırlık yapmış, oluşan yüksek duyarlılık ve planın deşifre olmasından ötürü uygulamaya cesaret edememişlerdi.

4. Plan gerçekleşirse, YSK'nın sitesine girenler kendi sandık sonucunu doğru görecek ama genel sonuç AKP'nin ayarladığı şekilde olacak.

5. Seçim sonucunu AKP'nin %44 küsur alacak şekilde ayarlamaya çalışıyorlar. İlk testlerin sonuçları Yezid'in yüzünü biraz olsun güldürdü.

6. CHP, MHP, HDP başta olmak üzere bütün parti yetkililerine sesleniyorum. Oynanan oyuna dur demezseniz seçim formaliteye dönüşecek.

7. Üç gece üst üste yaptıkları ve Davutoğlu'ndan bile sakladıkları seçim hilelerini deşifre ediyorum ve herkese açık çağrıda bulunuyorum.

8. Geçen seçimlerdeki gibi bir duyarlılık ve sinerji oluşursa, bu simülasyonu uygulayamayacaklar. Çünkü çok korkuyorlar.

9. Yaptıkları yeni planları ve uygulamaya çalıştıkları hileleri deşifre etmeye devam edeceğim. Ayaklarına dolanacak ve uygulayamayacaklar.

10. Sandığa sahip çıkmak ne kadar önemliyse SEÇSİS sisteminde hile yapılmasına müsaade etmemek de o derece hayati.

11.Duyarlılık oluşturma adına herkes elinden geleni yapmalı. SEÇSİS'te yapılmak istenen hileyi partilerin yetkilileri kesinlikle önleyebilir

12. Yezid ve avaneleri tek başlarına iktidar olmak için hangi yolu denerlerse denesinler, başaramayacaklar. Sonları yakındır.


 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…