Pınar Gültekin'in katili suçunu itiraf etti: Bir anlık öfke (!!!)

21 Temmuz 2020
Pınar Gültekin'in katili suçunu itiraf etti: Bir anlık öfke (!!!)

Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin için paylaştığı mesajda İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.

Akşener, "İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor?" diye sordu.

Muğla'da 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gültekin cinayetinin ardından, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın çekilme talimatı verdiği ileri sürülen İstanbul Sözleşmesi tekrar gündeme geldi.

Twitter hesabından cinayete ilişkin paylaşım yapan Akşener, "Pınar Gültekin'in sahipsiz kalan çığlığıyla bir kez daha yandık. Bir kadının daha hayallerini çaldılar. Bir kadının daha yüreğine evlat acısı düşürdüler. İstanbul Sözleşmesi'nin uygulanması için daha kaç kadınımızı kaybetmemiz gerekiyor? #pinargultekin" ifadelerini kullandı

Pınar Gültekin'in katili suçunu itiraf etti

5 gündür kayıp olan 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cansız bedenine ulaşıldı. Gözaltına alınan eski sevgili Cemal Metin Avcı'nın ilk ifadesinde suçunu itiraf etti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı davaya müdahil olacak.

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce kaybolan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cesedi ormanlık alanda bulundu. Gültekin'in en son görüldüğü Cemal Metin Avcı'yı gözaltına alan ekipler, sorgulamak üzere karakola götürdü. 

Şüphelinin bir süre önce kendisini terk eden Gültekin ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kadının kendisini reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi.

DHA'nın aktardığına göre şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Gültekin bayıldı. Avcı da genç kadın boğarak öldürdü. Avcı, ilk ifadesinde cinayeti itiraf etti. 

'BİR ANLIK ÖFKE' DEDİ 

hürriyet.com.tr'nin aktardığına göre Avcı ilk ifadesinde şunları söyledi: "Pınar ile ilişkimiz vardı. 'Eşine söylerim' diye sürekli tehdit ediyordu, para istiyordu. O gün de para istedi, verecektim ama sinirlendim. Tartıştık. Bir anlık öfke ile öldürdüm."

Sözcü de zanlının şu ifadelerini aktardı:

Pınar ile ayrıldıktan sonra kendime gelemedim. Yeniden onunla birlikte olmak istedim, teklifimi kabul etmedi.
O zaman son olarak çiftlikte bir akşam yemeği yiyelim diye ikna ettim. Çiftliğe gittik, yemek yedik, yine bana dönmesini istedim. Oysaki o başkası ile olduğunu söyledi, zaten bunu hissediyordum.
Kıskançlık krizine girmiştim. Tartıştık, bana saldırdı, kavga ederken öldü. Cesedini yok etmek istedim. Önce yakmaya çalıştım. Olmadı, başaramadım. Sonra bidona soktum, üzerine beton döktüm, yakalanacağımı biliyordum.

Onu çok sevmiştim, çaresiz kaldım. Kıskançlık krizine girmiştim. Çok pişmanım. Çiftliğe gittiğimizde öldürme niyetim yoktu. Barışıp birlikte olmayı düşünüyordum.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…