Sağlık Bakanlığı Müşaviri: Kız öğrenciler arasında kürtaj patlaması yaşanıyor (!!!)

6 Kasım 2013
Sağlık Bakanlığı Müşaviri: Kız öğrenciler arasında kürtaj patlaması yaşanıyor (!!!)

AMA HAZRETİN ELİNDE VERİ YOK! --Sağlık Bakanlığı Müşaviri Ahmet Özdinç: Saha araştırması yaptım, jinekologlarla konuştum. Kız öğrenciler arasında kürtaj patlaması var.

Sağlık Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın öğrenci evleriyle ilgili başlattığı tartışmaya Twitter'dan katılarak, "Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlama olduğunu" öne sürdü. Özdinç, "Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurusundaki patlamasını görmezden mi geleceğiz!" dedi ve kanıt olarak "üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşülmesini" önerdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Denizli'de öğrenci yurtlarının yetersizliğinden dolayı kız ve erkek üniversite öğrencilerinin aynı evde kaldığını ve bunun AKP'nin muhafazakar çizgisi gereği kabul edilemez olduğunu ifade etmesinin yankıları sürüyor.

Erdoğan'ın sözleri tartışılırken, "kızlı erkekli öğrenci evi" konusu Twitter'da da #kızlıerkekliyasaklar etiketiyle günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Sağlık Bakanlığı Müşaviri Doktor Ahmet Özdinç de bu tartışmaya ilginç bir iddiayla katıldı ve "Üniversite öğrencilerinin kürtaj başvurularında patlamasını görmezden mi geleceğiz?" diye sordu.

Bu tweet üzerine "iddiasını hangi araştırmayla temellendirdiğini" soran Doktor Alp Sirman'a, Özdinç, "Üniversite bölgelerindeki jinekologlarla görüşmenizi öneririm" yanıtını verdi. Sahada elde edilen bilgilerin neden raporlanmadığı sorusuna yanıt vermeyen Özdinç, Sirman'ın "Kürtaj yaptıran üniversiteli kız öğrencilerin fişlenip fişlenmediği" sorusunu da cevapsız bıraktı.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…