Yüzyılın en büyük komplo teorisi!

21 Ekim 2013
Yüzyılın en büyük komplo teorisi!

İlk bakışta film senaryosu benzeri bir başlıkla karşılaştığınızı düşünebilirsiniz ama birazdan okuyacağınız veriler ve bilgiler ile "acaba" demekten kaçamayacaksınız. -- Arnold Schwarzenegger ABD başkan adaylığına hazırlanıyor. ABD'denin California eyaletinde 2 dönem valilik yapan ünlü film yıldızı, 2016 yılındaki Amerikan başkanlık seçimleri için kolları sıvadı.

Yasalara göre Amerika'ya başkan olabilmek için ülke topraklarında doğmak gerektiğini yazan New York Post, eski vali Arnold Schwarzenegger ‘in başkan adayı olabilmesi için Anayasa değişikliği yapılması gerektiğini yazdı.

Konu hakkında konuşan aksiyon filmlerinin vazgeçilmez yıldızı Arnold Schwarzenegger, ABD'de 2016 yılında aday olmak için hukuki girişimlerde bulunacağını ve anayasa değişikliği için öneri hazırlıklarını tamamlandığını söyledi.

Avusturya doğumlu olan Arnold Schwarzenegger 1983 yılında Amerikan vatandaşlığına geçmişti.

ABD'de kuvvetli başkan adaylarının bütün geçmişinin didik edildiği bilinmektedir. Başkan Barack Obama'nın geçmişi de öyle. Doğum yeri konusunda rivayetler vardı, ABD'de doğmadığına dair. Obama. ABD'de doğduğunu kanıtladı. Dolayısıyla Arnold'un da geçmişi mercek alıtına alınıyor..

Geçtiğimiz günlerde araştırmacılığına güvendiğimiz Trenddergi.Com, Arnold Schwarzenegger‘in ABD başkanlık seçimlerine adaylığının arkasındaki bilinmeyen sırrı çözmeye çalıştı. İşte araştımanın insanı hayrete düşüren sonuçları..

TEORİNİN KÖKENİ
Ezoterik örgütler ve gizli cemiyetler konularında ilgili olan okurlarımız mutlaka Anka Kuşu Projesi ni duymuşlardır. Anka Kuşu Projesi ; Hitler ‘ in bir oğlu olduğu ve bu çocuğun bir şekilde ABD ‘ye getirilmesi yetiştirilmesi ve henüz bilmediğimiz bir amaç için ABD başkanı yapılması temelinde gizli cemiyetler ‘ce geliştirilmiş bir projedir.

ARNOLD ‘un BİLİNEN BABASI
Kayıtlardan tanıdığımız Arnold'un babası Gustav Schwarzenegger (1907-1972) Avusturya'da polis şefi iken 1938 yılında gönüllü olarak Nazi Partisine , 1 Mayıs 1939 tarihinde ise Nazi Partisi‘nin paramiliter kanadı Sturmabteilung (SA)'a üye olmak için başvurmuştur ve sonrasında II. Dünya Savaşı'nda görev almıştır,Alman Ordusu'nda Feldgendarmerie'de (Askeri Polis gücü) Hauptfeldwebel (Başçavuş) rütbesiyle görev yaptı, yani o sadık bir nazi idi. Yine kayıtlardan edindiğimiz bilgiler ile savaş yıllarında sıtma'ya yakalandığını ve 1943 yılında taburcu edildiğini biliyoruz.Savaşdan sonra gerek Gestapo'nun gerekse Feldgendarmerie (Askeri Polis gücü) üyelerinin birçoğunun tutuklanması idam edilmesi sözkonusu olsada Gustav Schwarzenegger hakkında hiçbir savaş suçları mahkemesinde yargılanma yada benzeri suçlama konulu herhangi bir davanın açılıp açılmadığı karanlıktadır. 20 Ekim 1945 tarihinde Aurelia Jadrny ile evlenen Gustav Schwarzenegger 1947 yılında polis kariyerine devam etmişdir.

BİLDİĞİMİZ ARNOLD
Arnold 30 Temmuz 1947 yılında Avusturya Graz'da doğdu YANİ BABASININ POLİS KARİYERİNE GERİ KABUL EDİLDİĞİ AYNI YIL, tarih bizim için oldukça dikkat çekici.
II. Dünya Savaşı sonrası diğer çocuklar gibi fakir ve travmatik bir toplumda gözlerini açan Arnold'un fakirlikle yaşam savaşından önce vücut geliştirme sporuna yönelmesi oldukça ilginç, neden derseniz yazımızın devamında cevapları bulacaksınız.

Vücud geliştirme sporunda başarılı olan Arnold Schwarzenegger Amerikalı bir serbest girişimci ve spor melzemeleri ticareti yapan ve bu spor dalında ABD nin öncü ismi girişimci Joe Weider ‘ın düzenlediği ve daha sonra vücut geliştirmenin Oscar'ı olarak kabul edilen I.F.B.B (International Federatıon of BodyBuilding) Mr. Olympia 1970 olmuştur.İşte burası oldukça enteresan.

KİM BU JOE WEİDER: Joe Weider, asıl adı Josef Edwin Weider olan Quebec - Kanada' lı bir Yahudi. Yahudilerin her ne olursa olsun yada her kim olursa olursa olsun eski bir nazi'nin oğlu ile yakından ilgilenmesi açıkçası bize çokda inandırıcı gelmiyor, şayet ortada başka hesaplanan kutsal amaçlar yoksa tabiki..!!! Josef Edwin Weider hakkında detaylı bilgi için TIKLAYINIZ

Arnold'un spor kariyerinde hızlı yükselişi ABD ye gelmesi ve ABD vatandaşlığına geçmesi 1979 yılında Wisconsin Üniversitesi İşletme ve Ekonomi bölümünden mezun olması ve her ne hikmetse yine jet hızı ile Hollywood film yapımcıları tarafından hemen keşfedilmesi sanki sihirli bir değneğin varlığını ispatlarcasına yaşanmaktaydı, bu sihirli değnek 1986′da birkez daha ortaya çıkacak ve Arnold'u ABD'nin eski başkanı John Kennedy'nin kızkardeşi Eunice Kennedy Shriver'in kızı olan Maria Shriver ile evlendirecek ve böylelikle ABD siyasi tarihinde önemli bir aile olan Kennedy ailesi'nin bir parçası haline getirerek zirveye taşıyacakdır.

hitlerin oğluTarihin çokta gizli olmayan kayıtlarında Hitler ile Baba Bush‘un ticari ortaklıkları bilinmekte, George Bush'un başkanlık döneminde Bush'un da desteği ile 2003-2011 yılları arasında ABD'nin California Eyaleti Valisi seçilmesi sihirli değneğin bir kez daha görevini yerine getirerek Arnold'un siyaset kariyerindeki belkide başkanlık dönemine uzanacak adımın atılması sağlanmışdır.

1975 yılında bir film çekiminde Adolf Hitler 'e hayran olduğuna dair ifadelerde bulunduğunu 2003′te Los Angeles'taki Century Plaza Hotel'de düzenlediği basın toplantısında inkar etse de Valilik sonrasında hafızasının yerine geldiği görülen ünlü aktör, "Total Recall" isimli otobiyografisinde Hitler'e hayran olduğunu itiraf etmesi'de oldukça dikkat çekici ve tezimizi doğrular nitelikdedir.

Bazı tarihleri ve isimleri bir araya getirdiğimizde karşımıza böye bir resim çıkıyor karar sizlerin.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…