Bir orospudan Misvak'a cevap

14 Mart 2019
Bir orospudan Misvak'a cevap

Ne namusmuş arkadaş! Aldattı öldürdüm, bakire değildi öldürdüm, açık giyindi öldürdüm… Bir kravat bir takım elbise, hooop iyi hal, tahrik, yaşasın namus!

“Misvak, ben bir orospuyum ve çizdiğin karikatürde gördüm ki orospu olan bir kadın; ama pezevenk olan bir ERKEK.

Öncelikle manidar olmuş!

Sonra Hayyam’ım şu rubaisi geldi aklıma:

‘Şeyh fahişeye demiş ki: Utanmaz kadın,
Her gün sarhoşsun, onun bunun kucağındasın.
Doğru demiş fahişe, ben öyleyim; ya sen?
Sen bakalım şu göründüğün adam mısın?’

Şimdi bir orospu olarak soruyorum sana Misvak, sen bakalım şu göründüğün müsün yoksa ayak mı yapıyorsun bize?

Mesela sen hiç bir kız çocuğunu okulundan alıp, onunla evlenip, ona tecavüz eden bir orospu gördün mü? Ben bu şerefsizliği yapan bir orospu hiç görmedim; ama kızını aslanlar gibi okutan çok orospu gördüm. Sülalesine bakan, yeğenlerini, kardeşlerini büyüten çok orospu gördüm.

Mesela sen gencecik bir kadına tecavüz edip, onu parçalayıp, yakıp katledip hayat söndüren bir orospu gördün mü? Ben görmedim; ama bunu yapan çok adam gördüm. O adamlar ki namusluyum raconu keserler… O adamlar ki kadının alnının lekesi erkeğin elinin kiri diye aşağılık ikiyüzlü ahlaklarıyla kaç kadının hayatını karartırlar… O adamlar ki kendilerinin yemediği bok kalmayan adamlar… Namuslarına sıçayım!

Sen hiç iki lafından biri seninki gibi namus, ahlak olan orospu gördün mü? Ben onu da pek görmedim. Bizde mal meydanda olur; ama senin gibi ağzından ar namus düşmeyen ohooooo kimleri kimleri gördüm.

Sen erkekler ve namus hakkında benim gördüklerimi gördün mü? Yaşadıklarımı yaşadın mı? Oğlum sen neyin şovundasın? Ne ayak yapıyorsun?

Ne namusmuş arkadaş!

Aldattı öldürdüm, bakire değildi öldürdüm, açık giyindi öldürdüm… Bir kravat bir takım elbise, hooop iyi hal, tahrik, yaşasın namus!

Kadın cinayetlerinde şampiyonluk, tecavüzde dünya derecesi, hastanelerde çocuk doğumları, ahlak eğitimi verenlerin çocuklara istismarı, 26 adamdan 13 yaşındaki kıza tecavüz…

Sonra namus!

Kahpeye vurmaya çalışmışsın; ama kolay mı? Ben orospuyum, bana sökmez!

Bir orospu dile gelip ne yaşıyorsa çırılçıplak, utanmadan söylüyor diye, kendini seviyor diye, sizin ikiyüzlü alçak ahlakınıza inanmıyor diye ayarlarınız bozulmuş. Ben utanmıyorum, sen utanacaksın! Ar ü namus şişesini taşa çalıyorum, sana dert olacak!

Sen şovuna devam et, namuslu görünmek kimlere kalmış?

HADİ LAN ORADAN!

Not: Cezaevlerinde kadınları öldüren, yaralayan erkeklere neden şiddet kullandıkları sorulduğunda çoğu ‘Namusumu korumak için.’ diyor. Kadına karşı şiddetin temellerinden biri kadınların cinsel özgürlüğünün olmamasıdır, kadınların ‘namuslular’ ve ‘namussuzlar/orospular’ olarak ikiye ayrılmasıdır. Ahlak ve namus oldukça kadın korkunun esiridir. Kadın orospu ‘dahi’ olsa özellikle yakınları tarafından öldürülmekten korkmuyorsa ve güvende hissediyorsa özgürdür.”

Akıllı Fikir Müessesesi

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…