AKP’li Başkan: Hırsız ama bizim hırsızımız… Onu destekleriz

8 Şubat 2019
AKP’li Başkan: Hırsız ama bizim hırsızımız… Onu destekleriz

HIRSIZI SAVUNMAK İÇİN MUHALİFLERE VATAN HAİNİ DİYOR --CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Twitter hesabından Mersin Çamlıyaya AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş’in yaptığı konuşmanın görüntülerini yayınlandı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Twitter hesabından Mersin Çamlıyaya AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş’in yaptığı konuşmanın görüntülerini yayınlandı. Görüntülerde Yetiş, hırsızlıkla suçlanan belediye başkan adayı için “Hırsız bizim hırsızımız. Biz yanında yer alırız” diyor. 

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Twitter’dan paylaştığı mesaj orjinal haliye şöyle: “AKP’Lİ BAŞKAN:VATAN HAİNLERİNİN YANINDA YER ALMAKTANSA HIRSIZ BİZİM HIRSIZIMIZ.HIRSIZ BİZİM HIRSIZIMIZ ONU DESTEKLERİZ!''

Mersin Çamlıyayla AKP İlçe Başkanı Mehmet Ali Yetiş hırsızlıkla suçlanan belediye başkan adayını böyle savundu: 

İki seçeneğimiz var, ya devletin hainlerinin yanında olacaksınız ya da mevcut başkanımıza ‘hırsız’ diyen de oldu, ‘yanlış yapıyor’ diyen de oldu. Ben de diyorum ki ‘vatan hainlerinin yanında yer almaktansa hırsız bizim hırsımız arkadaşlar, biz yanında yer alırız.’ Yarın bunun bedelini çok ağır öderiz. Yarın burayı Allah korusun kaybetme durumunda biz bunun hesabını veremeyiz” dedi.

işte video:

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…