Çakıcı, Ağar, Eken, Alan birlikte resim verdi

17 Ekim 2020
Çakıcı, Ağar, Eken, Alan birlikte resim verdi

Emekli Korgeneral Engin Alan, emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Alaattin Çakıcı ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar birlikte 'fotoğraf' verdi.

TSK'dan emekli olduktan sonra MHP'de milletvekilliği yapan Korgeneral Engin Alan, Susurluk Davası'ndan hapis yatan emekli Albay Korkut Eken, organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile adı Susurluk ve faili meçhul davalarında sık sık geçen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar birlikte 'fotoğraf' verdi.

Bodrum Yalıkavak Marina'da bir araya gelen dört ismin birlikte verdiği fotoğrafı, Çakıcı'nın yakın dostlarından Üzeyir Çakmaktaş Twitter hesabından paylaştı.

Çakmaktaş paylaşımında "Türk Devleti ilelebet varolsun diye her zorluk ve meşakkati gögüsleyen,zindan dahil bu uğurda en ağır bedelleri ödeyen kahramanlarımız: Alaattin Çakicı, Mehmet Ağar, Engin Alan, Korkut Eken." diye yazdı.

Mehmet Ağar'ın, polisin, mafyanın, tefeci tüccarların, bazı aşiretlerin birbirleriyle doğrudan ilişki içerisinde olduklarını ortaya seren Susurluk kazasında ölen Abdullah Çatlı ile de ilişkisi vardı. Ağar ayrıca ''1000 oprasyon yaptık'' itiarafı ile de ünlü. Bu sözü sarfettiği günlerde Kürt işadamlarına suikastler düzenlenip katlediliyordu..

Bu resim ''1000 operasyonun'' hangi güçlerle yapıldığının da işareti..

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…