AKP’ın milli hesaplarından Kaftancıoğlu’na iğrenç mesajlar

15 Mayıs 2020
AKP’ın milli hesaplarından Kaftancıoğlu’na iğrenç mesajlar

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın yerli ve milli hesap olarak adlandırdığı troller tarafından kendisine yönelik yapılan çirkin paylaşımları ifşa etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Mahir Ünal’ın talimatıyla profillerine söz konusu işaretleri koyarak etik kurallara uyacağını ve milli hesap olduğunu öne süren bazı hesapların hakaret ve tehdit içeren mesajlarını paylaştı.

AKP’li Mahir Ünal’a da çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, “Yardımcı olayım, etik kurallara sonuna kadar uyan hesaplarınızı takip etmeyi gözden kaçırdıysanız eğer. Haksızlık olmasın arkadaşlara. Unutmadan; etik kurallara uymak, işaret koymakla değil, etik ilkelere inanmakla oluyor. Hatırlatmayı görev sayarım” dedi.

 

YERLİ VE MİLLİ HESAP NEDİR?

AKP, geçtiğimiz günlerde 12 maddeden oluşan sosyal medya etik kuralları yayınlamıştı.AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal tarafından yapılan açıklamada, “Profilinde, bu işaretleri (Yeşil daire ve Türk Bayrağı) kullananları şahsi hesaplarımızdan takip ediyoruz. Limitim dolana kadar takipte bulunacağım. Yeşil daire etik kurallara uyacağım, Türk Bayrağı milli hesap” ifadelerini kullanmıştı.

Kaftancıoğlu’nun paylaşımları şöyle:

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…