Çeteler açıkça tehdit ediyor, Sarayın savcıları izliyor!

14 Mayıs 2020
Çeteler açıkça tehdit ediyor, Sarayın savcıları izliyor!

Kayseri Ülkü Ocakları’nın “cenazeyi çıkarıp yakma” tehdidinin ardından, bir grup çete El Kaide bayrağı önünde ellerinde otomatik tüfek ve askeri kamuflajla tehditler savurdu.

Muhalefet partilerine, Barolara, odalara, toplumun örgütlü kesimlerine saldırarak, muhalefet yapmayı darbe yapmakla eşleştirip ‘son kez ikaz ediyorum’ diyerek susturmak isteyen Erdoğan'nın bu saldırgan tutumuyla birlikte AKP'lli trorller, meczuplar, pelikancılar, tv kanalları, programları kalemşörleri,Ülkücüler kısaca her türlü çeteci, chadçı açıkça tehdit etmye başladı.. AKP'nin kontrolündeki Yargının, savcıların kılı kıprdamıyor.
***
Kamuflajlı ve elleri silahlı bazı kişiler, görevden alınan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan’a ilişkin yayınladıkları videoda, "Bir gece gelir Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" diyerek tehditler savurdu.
 
Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek'in cenazesine yönelik "Çıkarır yakarız" tehditlerinde bulunan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla görevinden alınmıştı. Olay sonrasında kamuflaj giymiş elleri silahlı bazı kişiler, görevden alınan Turan'ın sosyal medyadan tehdit edildiği belirterek bir video yayımladı.  
 
Nerede ve kim tarafından çekildiği bilinmeyen videoda üzerinde askeri üniforma, yüzlerinde maske ve ellerinde ağır silahlar olan kişiler, "Ülkemizin 57'inci alayı olan ülkü ocaklarının ve onun herhangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır" dedi.
 
Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı'na yönelik tehditlere cevap vereceklerini söyleyen bu kişiler "Nefsi müdafa olursa Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı'nın görünmeyen orduları kardeşleri var. Bir gece gelir Gazi Mahallesi'nde, Irakta, Rakka'da her neredeyseniz orada hesap sorulur" ifadelerini kullandı.

BİR GECE GELİR GAZİ MAHALLESİ’NDE HESAP SORARIZ’

Çetenin paylaştığı videoda, Kayseri Ülkü Ocaklarının tehditlerine sahip çıkılırken şunlar söylendi:

“İbrahim Gökçek denen kafirin leşini vatan toprağı olan şehitler diyarı Kayseri’ye gömülmesine şiddetle karşı çıkmışt Kayseri Ülkü Ocakları.  Onun il başkanını sosyal medya aracılığıyla tehdit eden kansız grup bilsin ki ülkemizin 57’nci alayı olan Ülkü Ocakları’nın ve onun herhangi bir bireyinin kılına zarar gelirse sizde hayali olan namlular bizde cayır cayır çalışır. Devletimizin askerine, polisine olan inancımız tamdır. Nefs-i müdafaa olursa Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı’nın görünmeyen orduları, kardeşleri var. Bir gece gelir Gazi Mahallesi’nde, Irak’ta, Rakka’da her neredeyseniz orada hesap sorulur. Allah Türk devletini ve milletini var etsin.”

Ülke TV’de ölüm tehdidi! ‘Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür, benim listem hazır!’

8 Mayıs 2020 'de Esra Elönü'nün programında Sevda Noyan en az 50 kişiyi öldürmeye hazır olduklarını ifade etmişti.

Ülke TV'de Haber 7 yazarı Esra Elönü'nün sunduğu televizyon programında bir ölüm listesi hazırladığını ve ailesinin en az 50 kişiyi öldürmeye hazır olduğunu söylemişti. Noyan, "15 Temmuz kursağımızda kaldı, istediklerimizi yapamadık. Boş bulunduk... Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın; bizim aile 50 kişiyi götürür. Bu konuda çok donanımlıyız maddi ve manevi olarak. Liderimizin yanındayız ve asla yedirmeyiz bu ülkede, onu söyleyeyim. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede hâlâ 3-5 var, benim listem hazır." demişti.Programın sunucusu Esra Elönü ise, Noyan'ın sözleri üzerine; "'Ayak' az kalır bence, 4 ayaklarını denk alsınlar" diyerek yanıt vermişti.

Fatih Tezcan: Erdoğan’ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede

Kemal Kılıçdaroğlu, Fatih Tezcan için harekete geçti

11 Maysı'ta, yaptığı provokatif paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Fatih Tezcan Youtube kanalından yaptığı yayında CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek “Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin, ailenizi nasıl koruyacaksınız? Karınızı, çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız bizden? Erdoğan’ın bir damla kanına milyonlarca kan dökülür bu ülkede” demişti. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı  Celal Çelik, Fatih Tezcan hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit’ten suç duyurusunda bulundu.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…