AKP'li Özel hakkında şok iddia: Halis mulis...

13 Mayıs 2019
AKP'li Özel hakkında şok iddia: Halis mulis...

AKP'li Recep Özel'in İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu'na sosyal medyada 'Her şey çok güzel olacak' etiketiyle destek veren sanatçılara yönelik ifadelerini de eleştiren Mehmet Ocaktan yazısında, "Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın' gibi seviyesiz ve utanç verici ifadeler kullanabiliyor. Peki kim bu vekil? AK Parti’nin aynı zamanda YSK’da görevli olan temsilcisi... Bu vekilin herkeste olmayan çok önemli bir özelliği daha var, halis muhlis FETÖ’cü olması" ifadeleri kullandı.

Ocaktan'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

Düşünün ki bir AK Partili vekil çıkıyor, sanatçılar dahil geniş kesimlerin YSK kararını protesto için başlattıkları “Her şey çok güzel olacak” kampanyasını eleştirmek için “Adaletinizin terazisini sileyim paslanmasın” gibi seviyesiz ve utanç verici ifadeler kullanabiliyor. Peki kim bu vekil? AK Parti’nin aynı zamanda YSK’da görevli olan temsilcisi... Bu vekilin herkeste olmayan çok önemli bir özelliği daha var, halis muhlis FETÖ’cü olması. Anlayacağınız soyadı kadar “özel” bir vekil. FETÖ lideri Fetullah Gülen’in özel olarak “namaz takkesi hediye ettiği” ve de himmet dairesinin içinde yer alan şanslı(!) bir vekil. Vekilimiz gerçekten olağanüstü bir şansa sahip, zira Bank Asya’nın önünden geçenlerin bile yargılandığı bir Türkiye’de, o hala AK Parti’nin en cengaver FETÖ’cü temsilcisi olmaya devam ediyor. 

İşte şimdi bu FETÖ’cü vekil çıkmış, YSK’nın hukuk cinayetini savunmak için güya aklınca herkese laf çakıyor, bunu yaparken de ‘siyasetin dili’ni seviyesizleştirmede hiçbir sınır tanımıyor. 

Dindar-muhafazakar kesimlerin nasıl bir kirlilik denizinin etrafında dolaştığını gösteren bundan daha iyi bir örnek olabilir mi? En dramatik olanı da, 15 Temmuz ihanetine rağmen, AK Parti’nin hala bir FETÖ’cü tarafından savunuluyor olmasıdır. 

Talihsizliğe bakın ki bugün iktidar adına öne çıkan yetkili ağızların adeta karikatürize hale dönüşen açıklamaları, söylemleri yüzünden AK Parti millet nezdinde güven kaybına uğramaya devam ediyor. Öyle anlaşılıyor ki partiyi yönetenler, bu gidişattan hiç de mutsuz değiller... 

 ***

Gözlem sitesinde de şu resim ve ifadeler yer alıyor:

Sosyal medyada gündem olan bir gazete küpüründe iddiaya göre, YSK içindeki Ak Parti temsilcisi Recep Özel'in FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'den "hediye takke" aldığı haberi var.

Gazetedeki haberde, "Isparta Milletvekili Recep Özel, Amerika ziyaretinde Fethullah Gülen'den namaz takkesi hediyesi aldı." ifadeleri yer alıyor.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…