'Bekamızı tehlikeye attınız, tutuklusunuz…'

9 Nisan 2019
'Bekamızı tehlikeye attınız, tutuklusunuz…'

İçişleri bakanı Soylu nerede? --Payitaht Abdülhamit dizisinden ilginç gönderme: Seçimlerden sorumlu bakan ve yöneticilere mesaj mı?

Payitaht Abdülhamit dizisinden ilginç gönderme: Bekamızı tehlikeye attınız, tutuklusunuz…

TRT'de yayınlanan ve Tayyip Erdoğan'ın politikalarının dizi senaryosuna işlenerek verildiği Payitaht Abdülhamit dizisinin son bölümünde kaybedilen seçim, sonu saraydaki kapıkullarının tutuklanmasıyla son bulan senaryoyla verildi.

 Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde temsili Abdülhamit, karşısına dizdiği saray kapıkullarına ‘devleti beka tehlikesiyle karşı karşıya bıraktınız, yapmanız gerekeni yapmadınız, hepiniz tutuklusunuz’ diyor ve bu kişileri sorguya gönderiyor.

Seçim sürecinde Erdoğan'ın peşisıra meydanlara çıkan, mıhalefeti terör örgütleriyle işbirliği yapmakla suçlayan, HDP'yi terörist parti ilan eden, bu partiye gönül vermiş seçmennleri türlü yöntemlerle egellemeye çalışan, muhalif partilerin meclis üye adaylarını terör örgütü yesi olmakla suçlayan İç İşleri bakanı S.Soylu, seçimlerden sonra ortalarda yok.. İstanbul'da ve Ankara'da kaybetmenin sorumluluarı arasında mı?

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…