'Doları literatürden çıkaralım' diyen KTO Başkanı döviz bürosu işletiyor!

5 Eylül 2018
'Doları literatürden çıkaralım' diyen KTO Başkanı döviz bürosu işletiyor!

SAHTE MÜSLÜMANLARIN SAHTE MİLLİYETÇİLİĞİ DE BU KADAR -Sosyal medya Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkanı Ömer Gülsoy’un, “Dövizi ve doları Türk literatüründen çıkaralım.” sözlerini tartışıyor. 

“Buradan döviz fırsatçılarına bir kez daha sesleniyorum. Amiyane tabirle dışarıdaki gavuru biliyoruz ama içimizdekiler de gavurluk etmesin.” diyen Gülsoy’un Kayseri’de döviz bürosu işlettiği ortaya çıktı.

“ABD’NİN DAYATMALARI NETİCESİNDE OLAN DÖVİZ ATAKLARI”

KTO binasında bugün basın toplantısı düzenleyen Gülsoy, “3,80 lira olan doların şu an 6,50 seviyesinde seyretmesini gerektirecek herhangi bir ekonomik gösterge yok. Bu resmen ekonomik bir saldırıdır. ABD’nin dayatmaları neticesinde olan döviz ataklarıdır.” ifadelerini kullanmıştı.  

Ekonomik dalgalanmanın sona ermesini beklediklerini kaydeden Gülsoy, “Ekonomide sıkıntı, durağanlık var ama hiç kimsenin de fazla bir şikâyeti yok. Bu sene para kazanmasak da olur. Yüzde 10 zarar etsem ne olacak.” dedi.

KTO BAŞKANI GÜLSOY DÖVİZ ALIM-SATIMI YAPIYOR

1973 yılında Kazancılar’da kuyumculukla ticaret hayatına atıldığı belirtilen Gülsoy’un döviz ticareti yapıyor.

Gülsoy’un kendi sitesinde yer alan biyografisinde “Halen kuyumculuk, döviz alım satımı, mobilya ve otomotiv ticareti, akaryakıt ticareti ve sigorta hizmetleri gibi çeşitli alanlarda ticari faaliyetlerde bulunmaktadır.” ifadeleri kullanıldı.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…