Muharrem İnce hakkında suç duyurusu

4 Haziran 2018
Muharrem İnce hakkında suç duyurusu

Perinçek ''İnce,Türk Ordusu’na psikolojik savaş yürütüyor” demişti. --Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel için "Apoletlerini sökeceğim" diyen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Samsun Adliyesi'ne giderek Muharrem İnce hakkında suç duyurusunda bulunan Milli Birlik ve Kardeşlik Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Kabadayı yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce yaptığı bir konuşmada 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel hakkında 'Cumhurbaşkanı olunca apoletlerini sökeceğim' demiştir. İnce bu sözlerle Türk Silahlı Kuvvetleri ve kahraman komutanını tehdit etmiştir. Terör örgütlerine karşı cesaret verici tahrik suçunu işlemiştir" dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına teslim edilmek üzere savcılığa başvurusunu yapan Kabadayı, Muharrem İnce'nin cezalandırılmasını istedi.

**

Erdoğan ve AKP iktidar sözcülerinin yanısıra Vatan Partisi genel başkanı Doğu Perinçek de twitter’den yapmış olduğu açıklamada “İnce, ABD ve piyonlarıyla birlikte Türk Ordusu’na psikolojik savaş yürütüyor.” dedi

Perinçek’in açıklaması şöyle;“İnce’nin siyasi hayatı bitmiştir. Kendisinin cumhurbaşkanı olma şansı sıfırdır. Kaldı ki cumhurbaşkanının dahi apolet sökme yetkisi yoktur. İnce, hukuku bilmiyor ve hukuku ayaklar altına alıyor.” İfadelerine yer verdi.

Ardından şöyle devam etti;“Türkiye, Vatan Savaşı veriyor. Vatan Savaşı’nın komutanları ABD, PKK ve FETÖ’nün hedefidir. İnce, ABD ve piyonlarıyla birlikte Türk Ordusu’na psikolojik savaş yürütüyor.” dedi

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…