Pedofili savunucusuna AKP-devletinin içinden destek

8 Mart 2018
Pedofili savunucusuna AKP-devletinin içinden destek

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, son dönemde tepkilerin odağında olan istismar fetvacısı Nurettin Yıldız'a destek çıktı.

"6 yaşında çocukla evlenilebilir”, “Çalışan kadınlar fuhuş sürecine destek oluyor”, “Kadın spiker izlemek günahtır”, “Kadınlar dayak yedikleri için sabaha kadar şükretmelidir” diyen ve asansörde "halvet" fetvası veren, baharat, et, kakao ketçap gibi gıdaların 'şehvet uyandırıcı şeyler olduğunu' iddia eden Sosyal Doku vakfı Başkanı gerici ve yandaş yazar Nurettin Yıldız'a skandal bir destek geldi.

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, önceki akşam, kişisel Twitter hesabından paylaşımlarda bulunarak Nurettin Yıldız'a sahip çıktı.

Odatv'de yer alan habere göre, Yılmaz, "Şeytan bu kez profosörlerini devreye soktu. Ömrünü islama hizmete adamış @nurettinyildiz Hocamızı itibarsızlaştırmak için çırpınıp durmaktalar. Altın paslanmaz. Altına çamur atmakla kıymeti düşmez. Hak gelecek ve batıl yok olacak. Bize düşen Allah için çok ama çok çalışmaktır" ifadelerini kullandı.

 

"FETÖ elebaşından boşalan koltuğa oturtulmak isteniyor"

Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka dün Meclis’te 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle basın toplantısı düzenledi ve Nurettin Yıldız'la ilgili şunları söyledi:

"Nurettin Yıldız yeni dönemin Fetullah Gülen’idir. FETÖ elebaşından boşalan koltuğa bu kez Nurettin Yıldız oturtulmak istenmektedir. Geçmişte Fetullah Gülen için ‘dokunan yanar’ yasası bugün Nurettin Yıldız’a uygulanmaktadır. Bu şahsın kimler tarafından korunduğunu bilmek hakkımız. Mesela; onun bir hayranı var. Üstelik bu kişi bir müsteşar. Hem de Adalet Bakanlığı müsteşarı. Göreve gelmeden önce Nurettin Yıldız’ın konuşmalarını sosyal medyada paylaşan, beğenen Selahaddin Menteş’ten bahsediyorum. Şimdi buradan kendisine soruyorum: Sayın müsteşar, bu pedofili hamili nasıl oluyor da yargılanmıyor? Nasıl oluyor da günlerce, aylarca bekleyen dosyalar varken bu kişiye yönelik suç duyuruları 24 saat geçmeden takipsizlikle sonuçlanıyor."

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…