Rizeli ÖSO askeri!

6 Şubat 2018
Rizeli ÖSO askeri!

Saray medyası Yeni Şafak'ın servis ettiği görüntülerde, sözde Suriyeli 'muhalifler'den oluşan bir grup olan ÖSO'da Rizeli bir militan görülüyor. Rizeli ÖSO'cu Türk bayrağını dağa dikip nutuk atıyor...

TSK'nın cihatçı ÖSO'yla birlikte başlattığı Afrin operasyonunda bugün Raco Dağı YPG'den alındı. Buradan gelen görüntüleri yandaş medya büyük bir gafla servis etti. Suriye'de "rejime karşı çıkanların oluşturduğu" söylenen cihatçı ÖSO'da yer alan bir Türk'ün görüntüleri sosyal medyada çok tartışıldı.

Yeni Şafak'ın paylaştığı görüntülerde, yandaş gazeteye göre Rizeli olan ÖSO'cu, "Şu an Raco'nun en yüksek tepesini TSK'nın desteğiyle ele geçirmiş bulunuyoruz. And olsun ki şanlı bayrağımızı Kandil'e dikmeden bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz" diyor. Bunun ardından bir TSK mensubu ezan okuyor.

Görüntülerin üzerine Mehter marşı ekleyen Yeni Şafak, haberi de "Zeytin Dalı Harekatı'nda kritik öneme sahip Raco Dağı teröristlerden temizlendi. Raco Dağı'na Rizeli ÖSO askeri Türk bayrağını dikti, Mehmetçik ezan okudu" ifadeleriyle paylaştı.

Video şöyle:

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…