Bahçeli 'gönüllü ordu' kurduklarını açıkladı!

27 Eylül 2017
Bahçeli 'gönüllü ordu' kurduklarını açıkladı!

KÜRTLERE KARŞI KONTRA SAVAŞI MI GÜNDEMDE? BEŞBİN ÜLKÜCÜYE SADAT EĞİTTİM VERDİ Mİ?  --MHP lideri Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'a savaşmaya göndermek için beş bin kişiden oluşan bir 'gönüllü ordusu' kurduklarını açıkladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuzey Irak'taki bağımsızlık referandumuna ilişkin yaptığı açıklamada 5 bin gönüllünün Irak'a geçmek için 'emir beklediğini' söyledi.

"Türkiye'nin askeri, ekonomik, siyasi ve diplomatik caydırıcılık vasıflarını kullanma ihtimal ve ilanının dikkate alınmaması bir diğer ağır sorundur" diyen Bahçeli, "Devlet yönetiminden yapılan kafa karıştırıcı ve çelişkili açıklamalar Barzani'nin değirmenine adeta su taşımış, elini güçlendirmiş, manevra alanını genişletmiştir. Ekonomik yaptırımlardan askeri müdahale seçeneklerine kadar her ihtimalin masada olduğunun söylenmesi şu ana kadar somut bir mücadele şuuruna maalesef dönüşmemiştir" dedi. Bahçeli, "Beş bin gönüllü ülkücü bekliyor" ifadelerini kullandı.

Bahçeli'nin 'gönüllü' açıklaması şöyle:

"Milliyetçi Hareket Partisi tepkisiz ve hareketsiz kalmayacaktır. Şunu herkes çok açık bilmelidir ki, hiçbir kişi, kurum ve kuruluş Irak Türkmenlerinin varlık mücadelesini samimiyetle desteklemese de, Milliyetçi-Ülkücü Hareket tarihi sorumluluğunun, milli misyonunun gereğini yapacak ve yanlarında olacaktır. Türkiye’deki Barzaniseverler, ihanet ve melanete hizmet eden bölünme hizmetkârları boşuna heveslenmemeli, boşuna çırpınmamalıdır. Soydaşlarımız namusumuza emanettir. Can, mal ve vatan güvenliklerine destek vermek boynumuzun borcudur. Bu kapsamda en az 5 bin Ülkücü gönüllü başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir.

Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir. Türklüğün yaşaması, bekasının güvenceye alınması, Türkmen yurtlarının üzerindeki kabus bulutunun dağıtılması hususunda her mihneti, her meşakkati, her çileyi göze aldığımız bilinmeli, herkes hesabını buna göre yapmalıdır. Kerkük; haydut inlerinden çıkan, terör kovuğundan fırlayan, zalim ve hain yuvalarında beslenip silahlanan insan müsveddelerine bırakılmayacaktır. "

**

Merak ettik.. Develt Bahçeli hakkında zaman zaman Mit ajanı ya da kontrgerillanın adamı olduğu yolunda, üstelik kendi camiasindan iddialar ortaya atıldı. SADAT'ın, kotrgerillanın yeni koşullardaki yapılanması olduğunu herkes biliyor, İslamcı-Türkçü temelllerde. Ve İslam coğrafyasındaki cihadistlere askeri eğitim verdiklerini de saklamıyorlar.. Acaba bu ülükücüleri de SADAT mı eğitti? SADAT'ın kurucusu Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi, şu anda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı.

Kürtlere karşı kontra savaşı mı gündemde? Bu savaş önce Suriye halklarına yürütülmüştü.. Bayırbucak Türkleri gibi adına diye. Uygur Türklerini oralara yerleştirmişlerdi.. Kimi ülkücü-MHP'liler de özel Kuvvetlerle birlikte çalışıyordu..

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…