Akit yazarı Dilipak’tan ‘Kılıçdaroğlu tutuklanacak’ iması

19 Haziran 2017
Akit yazarı Dilipak’tan ‘Kılıçdaroğlu tutuklanacak’ iması

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güvenpark’ta başlattığı ve İstanbul’da Maltepe Cezaevi’nde sona erecek ‘Adalet Yürüyüşü’ne hükümet ve yandaşlarından gelen itibarsızlaştırma çabaları artıyor.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Yargı yarın sizi de davet ederse şaşmayın” diyerek Kılıçdaroğlu’na gözdağı vermesinin ardından, yandaş medyada CHP liderine yönelik tehditkar yazılar da hız kazandı.

''Çakma Gandi’nin çakma gezisi'' ifadelerini kullanan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Kılıçdaroğlu’na yönelik tutuklama kıskacına gönderme yaptığı yazısını “Kılıçdaroğlu’nun “cezaevine doğru büyük yürüyüş”ü sürüyor. Kendi ayağı ile tıpış tıpış gidiyor. Durmak yok yola devam. Teşekkürler bayım.” satırları ile bitirdi.

Dilipak yazısını 'son dakika notu' ile şöyle bitiriyor: ''İddia gerçekse, MİT TIR’ları görüntülerini Ekrem Dumanlı Kılıçdaroğlu’na, Kılıçdaroğlu Enis Berberoğlu’na, o da Can Dündar’a vermiş! Kılıçdaroğlu’nun telaşı da, Erdoğan’ın yürüyüşle ilgili açıklamasında yargı uyarısının sebebi de şimdi daha iyi anlaşılıyor. Kılıçdaroğlu’nun “cezaevine doğru büyük yürüyüş”ü sürüyor. Kendi ayağı ile tıpış tıpış gidiyor. Durmak yok yola devam. Teşekkürler bayım. Selâm ve dua ile.''

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…