Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel öldürüldü'

29 Mayıs 2017
Yeni Akit Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel öldürüldü'

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'in damadı tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Yeni Akit gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliği'ni yürüten Kadir Demirel, İstanbul Başakşehir'deki evinde damadı tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Sözcü'den geçen son dakika habere göre, Kadir Demirel'in bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi. Kızı Esma Karanfil'in evinde Kadir Demirel ile damadı Cemil Yavuz Karanfil arasında tartışma çıktı.

Kavgaya dönen tartışmanın ardından Karanfil, kayınpederini bıçakladı. Araya giren eşi Esma Karanfil'i de bıçaklayan damat, daha sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Demirel hayatını kaybederken, Esma Karanfil ise kaldırıldığı hastanede ameliyata alındı.

Olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemenin ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

2000 yılında Zaman’dan ayrılan Demirel, Yeni Şafak Gazetesi’nde 5 yılı aşkın süre Yazı İşleri Koordinatörü, 8 yıl da Bölge Haberleri Müdürü olarak görev yaptı. 2014 Kasımı’nda Yeni Şafak’tan ayrıldı. Aynı ay içinde Yeni Akit’te Yazı İşleri ve Yayın kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

Yeni Akit eski Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya'nın (iddialara göre viagra kullanması sonucunda) geçirdiği kalp krizi sonucu Suudi Arabistan'da hayatını kaybetmesinin ardından KadirDemirel, 14 Mart 2016’da iYeni Akit’tin yeni  Genel Yayın Yönetmeni oldu.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…