Nuriye ve Semih'in açlığına ses ver!

11 Mayıs 2017
Nuriye ve Semih'in açlığına ses ver!

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın 64 gündür devam eden açlık grevine destek için iş adamı Mustafa Varol ve 13 yaşındaki oğlu direniş çağrısı yaptı.

OHAL KHK'ları ile işlerinden edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın süresiz başlattıkları açlık grevi 64 gündür devam ediyor. Yurdun dört bir yanında Gülmen ve Özakça'ya destek eylemleri devam ederken İstanbul'da da iş adamı Mustafa Vural ve 13 yaşındaki oğlu Deniz Vural direnişe destek eylemi başlattı. 

Beşiktaş'ta Kartal heykeli önünde açıkları dövizlerle direnişe geçen baba-oğul Nuriye ve Semih "Nuriye ve Semih yaşasın çağrısında bulundu. 

mustafa2-001.jpgmustafa3.jpg

DİRENİŞİN GÜNLÜĞÜ!

İnternette başlatılan “Nuriye ve Semih’in açlığına ses ver” kampanyası kapsamında çok sayıda ünlü Gülmen ve Özakça’nın sesine ses olurken, aydın ve sanatçılar da Ankara da Yüksel Caddesi’ne geldi. Yazar Murathan Mungan, Sinema Oyuncusu Alişan Yücesoy, Güldür Güldür Programı’nın oyuncularından Onur Atilla ve Meltem Yılmazkaya da direniş alanını ziyaret etti.

Akşam saatlerinde ise KESK Şubeler Platformu ve TMMOB İKK, Ankara Tabip Odası, Ankara Serbest Muhasebeci ve mali Müşavirler Odası üye ve yöneticileri Mithatpaşa Caddesi’nden Yüksel Caddesi’ne yürüdü. Yüksel Caddesi’nde Gülmen ve Özakça ziyaret edildi. Alanda direniş halayları çekildi.

abc gazetesi

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…