Demirtaş ve Yüksekdağ’dan 2 milyon mektup

8 Nisan 2017
Demirtaş ve Yüksekdağ’dan 2 milyon mektup

 

HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın “Hayır” mesajları kartpostal yapıldı. 2 milyon adet basılan kartpostal Türkiye genelinde dağıtılmaya başlandı.

 

HDP Eş Genel Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın “Hayır” mesajları kartpostal yapıldı. 2 milyon adet basılan kartpostal Türkiye genelinde dağıtılacak.

Referandum için geri sayım başladı. Newroz sonrası kampanyasını hızlandıran HDP birçok il ve ilçede yaptığı mitinglere yaklaşık 5 aydır cezaevinde bulunan eş başkanlarının “Hayır” çağrısını da ekledi.

HDP Eş Başkanları Figen Yüksekdağ ve Selahattin Demirtaş’ın anayasa değişikliği referandumuyla ilgili verdikleri “Hayır” mesajları kartpostal yapıldı. Üzerlerinde eş başkanların fotoğraflarının da bulunduğu 2 milyon kartpostal basıldı. Bu kartpostallar Türkiye genelinde posta kutularına dağıtılmaya başlandı.

Dağıtılan kartpostallarda Yüksekdağ ve Demirtaş’ın mesajları şöyle oldu:

“Bu gidişe dur diyenler, haksızlığa karşı duranlar oldukça umut da var olacaktır. İçimizdeki umut kuşları susturulamaz. Bir kıvılcım bile yeter karanlığı dağıtmaya. Karşı durabilmek zalime, hayır diyebilmek yüzüne, işte tüm mesele bu…” – Selahattin Demirtaş

“Tarihin zorlu bir döneminden geçiyoruz. Dünü ve hayal ettiğimiz yarını birbirine bağlayan bir dönem bu. İnanıyorum ki, tünelin ucundaki ışıkta buluşacağız ve 16 Nisan aydınlık, güzel günler için bir umut vesilesi olacak. Hepimiz “HAYIR’la kazanacağız. Umutla, dirençle, sevgiyle selamlıyorum.” – Figen Yüksekdağ

 

 

 

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…