Vatandaş can, Burhan Kuzu başkanlık derdinde!

11 Aralık 2016
Vatandaş can, Burhan Kuzu başkanlık derdinde!

BUNDAN BÖYLE BAŞKANLIK REJİMİNE KARŞI ÇIKANLAR TERÖRİST İLAN EDİLİRSE ŞAŞMAYALIM! --Beşiktaş'ta gerçekleşen bombalı saldırı Türkiye'nin gündemindeyken, AKP'li Burhan Kuzu başkanlık için "hayırlı olsun" tweeti attı. Kuzu Kılıçdaroğlu'nun başkanlık konusundaki bir ifadesine göndermede bulundu: ''Birileri kan dökülmeden sistem değişmez demişti!''

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,11 mayıs 2016 tarihinde başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili "Anayasa'yı değiştirelim; ne için? 'Başkanlık sistemini getireceğiz'. Bir kişi konuşacak, Türkiye susacak. Bir kişi konuşacak, hakim ona göre karar verecek. Bir kişi konuşacak, ona göre milletvekili listeleri hazırlanacak. Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz" şeklinde bir ifade kullanmıştı..

Bundan böyle Başkanlık rejimine karşı çıkanlar terörist ilan edilirse şaşmayalım!

**

Beşiktaş'ta Beleştepe olarak bilinen mevkiide gerçekleşen bombalı saldırı Türkiye'nin gündemindeyken, AKP'li Burhan Kuzu'dan tepki çeken bir tweet geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından olan Burhan Kuzu, gece yarısı attığı tweet'te başkanlık sistemine değinerek "Türkiye'yi ömür boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu. Hayırlı olsun." diye yazdı.

Ardundan patlamayı yeni Anayasa'nın Meclis'e sunulmasına bağlayan Kuzu, "Beşiktaş'daki bu patlama ile TBMM Başkanlığına sunulan Anayasa değişikliği paketi arasında acaba bir zamanlama bağlantısı var mı sizce? Başkanlık Sistemini hedefleyen Anayasa reformu Meclis'e sunuldu Beşiktaş'da patlama oldu. Birileri kan dökülmeden sistem değişmez demişti de!" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet'ler:

1. Türkiye'yi ömür boyu siyasi istikrara kavuşturacak ve Ülkemizin geleceğinin teminatı olan Başkanlık Sistemi Meclis'e sunuldu.Hayırlı olsun.

2. Beşiktaş'daki bu patlama ile TBMM Başkanlığına sunulan Anayasa değişikliği paketi arasında acaba bir zamanlama bağlantısı var mı sizce?

3. Başkanlık Sistemini hedefleyen Anayasa reformu Meclis'e sunuldu Beşiktaş'da patlama oldu.Birileri kan dökülmeden sistem değişmez demişti de!

4. Taşeron PKK köpekleri Beşiktaş'da yine kan döktü.Tasması elinde olanlar talimat verdi ve bu itler yaptılar.Hedeflerine ulaşma ihtimali sıfır

5. Batı,terörü kınıyormuş!Bu tam bir iki yüzlülük.Kınamayın ama size sığınan bu şerefsizleri iade edin.Bu alçakları bağrına basacaksın sonra da

6. Almanya ve Belçika Mahkemeleri PKK'yı terör örgütü saymamış.Sonra da çıkmışlar,usulen,geçmiş olsun dilekleri.Gel de HS deme bunlara.

 

 

 

 

 

 

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…