Osmanlı Ocakları'ndan çağrı: Erdoğan için silahlanın!

20 Ekim 2016
 Osmanlı Ocakları'ndan çağrı: Erdoğan için silahlanın!

Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı Emin Canpolat, "Bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için Bayrak için Erdoğan için silahlanın" mesajının ardından sosyal medyada açılan "#AkSilahlanma" başlığına da birçok mesaj atıldı.

Sosyal medyada bugün açılan "#AkSilahlanma" başlığına birçok mesaj atıldı. Odatv'de yer alan habere göre, AKP'ye yakın hesaplardan sosyal medyada yapılan silahlanma çağrısı dikkat çekiyor. Son günlerde özellikle sosyal medyada yer alan çağrılarda Ak Gençlik'in silahlanarak milis güçleri oluşturması gerektiği ifadeleri yer aldı. Ankara Belediye Başkanı Melih Gökçek de silahlanma iddialarını doğruladı.

Kendisinin Osmanlı Ocakları 1453 Genel Başkanı ve Ümmet Ocakları kurucu Genel Başkanı olduğu söyleyen Emin Canpolat kendi Twitter hesabından "Bizimle hareket eden tüm kardeşlerimize duyurumuzdur. Vatan için Bayrak için Erdoğan için silahlanın" çağrısında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.  Silahlanma hikayelerinin kulağına geldiğini, “bunu gizlemenin bir alemi yok” diyerek aktaran Gökçek, “Ben bunun yasal hale gelmesi için her televizyonda anlatıyorum. Muazzam bir silahlanma oldu. Pompalı tüfeği alan evine atıyor. Sen yarın bir darbe yapmaya kalksan, senin elinde piyade tüfeği, keleş varken, bu kalkıp pompalı tüfeğiyle gelmeyecek mi? Acımaz da. Şunu artık anladılar bütün dünya bize bir tezgah yapıyor. Darbe olsun da gelsin beni öldürsünler diye mi bekleyecekler” ifadelerini kullandı.

O mesajlardan bazıları: 

ak1.pngak2.png 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…