Taner Timur: CHP ve MHP destekli AKP mitingi seyrettik

8 Ağustos 2016
Taner Timur: CHP ve MHP destekli AKP mitingi seyrettik

Prof. Dr. Taner Timur Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi mitingi'ne ilişkin görüşlerini Facebook hesabından paylaştı..YENİKAPI CEPHESİ olarak tarihe geçecek mitingin anlamını özlü sözlerle dile getiriyor..

Prof. Dr. Taner Timur Yenikapı'da düzenlenen 'Demokrasi mitingi'ne işilkin görüşlerini Facebook hesabından paylaştı. "Her şey beklenene uygun cereyan etti" diyen Timur, Yenikapı'yı CHP ve MHP destekli bir AKP mitingi olarak niteledi. 

Taner Timur'un Yenikapı değerlendirmesi şu şekilde;  

Her şey başından belliydi ve her şey de beklenene uygun cereyan etti. 7 Ağustos günü, Yenikapı’da, bir “demokrasi mitingi”nden çok CHP ve MHP destekli bir AKP mitingi izledik: Tilavet ve Diyanet dualarıyla, Rabia’sıyla, şiirleriyle, idam cezası çağrısıyla ve de devleti yeniden yapılandırma vaatleriyle tam bir AKP mitingi!. Star her AKP mitinginde olduğu gibi yine REİS’ti; fakat fanları kibarlık edip “Genel Müdür”ü de el ucuyla alkışladılar. O da doğrusu çok yürekli davrandı. Yürekli ve dikkatli!.. Ünlü “Manifesto”sunun maddelerini burada da okumaktan çekinmedi; ama bir ihtiyatsızlık yapıp bunları “Kabul edenler? Etmeyenler?” diye oylamaya da sunmadı. Ne de olsa hasım sahada oynuyorsunuz!Herneyse, “Demokrasi”miz elbirliğiyle ilerliyor..Dar zamanlarında Reis’in yardımına hep Bahçeli koşacak değil ya!

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…