'Fetullah Gülen iade edilecek'

6 Ağustos 2016
'Fetullah Gülen iade edilecek'

Dünya'yı Yöneten Rothschild Ailesinin szöcüsü, sosyal medya hesabından ibranice bir paylaşım yapıp Gülen'in iade edileceğini duyurdu.

18. yüzyılın sonlarından başlayarak Avrupa'nın çeşitli merkezlerinde bankalar kuran Alman kökenli Yahudi bir aile olan ve dünya genelinde yaklaşık 15 Trilyon Dolar Para gücü olduğu bilinen Rothschild ailesi mensubu ve Dünya Ekonomik Yönetmeni Adel Rothschild'in, bu gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım oldukça ilginç.

Rothschild'in Facebook hesbından yaptığı İbranice paylaşım şöyle:

''ABD Gülen'in iadesini yapacak ancak şimdi değil. Gülanin iadesi Yeni Anayasa ve Başkanlık referandumuna bir ay kala yapılacak. Böylelikle Halk galyana gelip oyunu Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacak. Darbe senaryodur bu senaryoyu Erdoğan ve ABD yazmıştır.'' dedi.

Daha da ilginç olanı Halk Media sitesinin daha önce yer verdiği paylaşımlarda Adel Rothschild'in darbe girişiminden bir gün önce, yani 14 Temmuz 2016 günü Facebook Resmi sayfasından yaptığı paylaşımda ''Türkiye'de Sözde Darbe Olacak. Ve bu darbe başarısız olacak'' demesiydi.

Dikkat çekici olan, dünya genelinde 15 Trilyon doları yöneten bu ailenin, dünyada hiç bir yerde isimlerinin geçmesini istemedikleri halde bu şekilde gündeme gelmeleri. Tabii asıl soru Cumhurbaşkanı ve MİT Müsteşarının dahi haberinin olmadığı darbe girişimini nasıl öğrendi? 

Adel Rothschild'in 27 Temmuz'daki, paylaşımı şöyle:

Recep Tayyip Erdoğan ve Hakan Fidan'ın görüşme Fotoğrafını şu cümleyle paylaştı, ''Türk Askeri ve Darbe Senaryosu. Erdoğanın Güzel planı''. 


 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…