FuatAvni: Erdoğan, 'Serbest kaldığı an kaçırın' talimatı verdi

15 Haziran 2016
FuatAvni: Erdoğan, 'Serbest kaldığı an kaçırın' talimatı verdi

MİT'in Reza'ya sahte pasaport hazırladığını söyleyen FuatAvni, erdoğan'ın, Sinirlioğu'nu müsteşarlıktan alıp BM Daimi Temsilciliği'ne atamakla kendi ipini çektiğini yazdı. Sinirlioğlu, intikamını, Erdoğan'ın IŞİD’e Suriye petrolü karşılığında para ve silah yardımı yaptığına dair dosya BM'ye geldiğinde alacak..

FuatAvni'nin bugünkü mesajları şöyle:

1. Narsist, Feridun Sinirlioğlu’nu müsteşarlık koltuğundan aldıktan sonra İsrafsaray'a Sinirlioğlu'nun istifini bozmadığı raporu geldi.

2. Sinirlioğlu intikamını, Narsist'e yurtdışında öldürücü darbeyi vurarak alacak. Bunu yapabilecek gücü ve hazırlığı var.

3. Sinirlioğlu'nun müsteşarlık döneminde kritik noktalara yerleştirdiği adamları Narsist aleyhine çalışmaya hız verdi.

4. Narsist, Sinirlioğlu'nu kendi adına en kötü yere, BM Daimi Temsilciliği'ne atadı. Kendi ipini kendisi çekti, farkında değil.

5.Narsist'in IŞİD’e Suriye petrolü karşılığında para ve silah yardımı yaptığına dair dosya BM'ye geldiğinde Sinirlioğlu altın vuruşu yapacak

6.Sinirlioğlu günü geldiğinde kullanmak üzere Narsist aleyhine topladığı belgeleri el altından BM’ye vermeye hazır. Narsist'in ipini çekecek

7. Sinirlioğlu, yakınındaki adamlarını BM Temsilciliği'ne doldurmuş, gerekli taşları döşemişti. Narsist, burnunun ucunu göremiyor.

8. BM'deki dosyanın sonuçları, Zarrab davasından çok daha kötü olacak. Narsist ülkeden çıkamaz hale gelecek.

9. Narsist avanelerine Reza'nın kefalet talebinin sonucunu soruyor. 'Serbest kaldığı an kaçırın' talimatı verdi. İş çığırından çıktı. 

10. MİT, Reza'ya sahte pasaport hazırladı. Kefaletle serbest kalırsa farklı bir isme hazırlanmış TC pasaportuyla Türkiye'ye kaçırılacak.

11. Narsist, Reza'yı ABD'den kaçırtarak hem pisliklerinin ortaya çıkmasını engelleyeceğini hem de ABD'ye ders vereceğini düşünüyor.

12. Narsist, ülkesinde terör belasını yayan, kendisine muhalif herkese terörist damgası vuran bir harami olarak tarihe geçecek.

13.Narsist tüm dünyada teröristleri destekleyen, Suriye'de savaşı körükleyen, Mısır ve Libya'da fitne ateşini uyandıran kişi olarak anılacak

14. AB ülkelerini bile rahatsız eden İsrail'in NATO'ya giriş sürecinin önünü açan Narsist'in ihanetleri hafızalardan silinmeyecek.

En korktuğun şey ölürken kötü anılmak. Korkun yersiz, yaşarken kötü anılacaksın hem de bugün seni kutsayanlarca. Korkma, titre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…