Her gün 3-5 şehit veren ordunun komutanına bakın..

14 Mayıs 2016
Her gün 3-5 şehit veren ordunun komutanına bakın..

TOPLUM 'SAVAŞ KİM İÇİN KİME KARŞI' DİYE SORMADIKÇA BU MANZARALAR DAHA ÇOK YAŞANIR --Bir yandan Çukurca'da ölen ve cenazeleri bugün farklı illerde toprağa verilen 8 askere yakınları gözyaşı dökerken,askerlerin komutanı 'prenses' Sümeyye'nin şahitliğini yapıyordu.

Yukarıdakiler düğünde, aşağıdakiler cenazede

Şehitleri bahane edip 23 nisan resepsiyonunu iptal etmişlerdi..Ama 8 şehidin gözyaşları içinde toprağa verldiği gün şatafatlı, 6 bin davetli ile düğün yapıyorlar..

CB Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın nikah töreni yapıldı, imzalar atıldı. Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikah şahitleri BaşbakanAhmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bosna-Hersek Devlet Başkanı İzzet Begoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın 6000 davetlinin katıldığı dev düğünü bugün İstanbul’u ‘kilitledi.’

Düğünde gelin Sümeyye Erdoğan’ın şahitliğini Başbakan Ahmet Davutoğlu, damat Selçuk Bayraktar’ın şahitliğini ise Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar yaptı.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın nikah şahidi olmasına Twitter'da birçok isim tepki gösterdi. #HulusiAkarİstifatagı ile Akar istifaya davet edildi.

Akar'ın nihak şahi olacağının duyulmasının ardından #HulusiAkarİstifa başlığı günün en çokkonuşulan konusu oldu.

 Sümeyye'nin nikahından yeni görüntüler galerisi resim 2

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…