Yavuz Bingöl, Şafak Sezer ve Esra Erol AKP’ye oy istiyor!

31 Ekim 2015
Yavuz Bingöl, Şafak Sezer ve Esra Erol AKP’ye oy istiyor!

 

MEHTER MARŞI EŞİLİĞİNDE ÇOCUKLARINA ALÇAKLIK VESİKASI BIRAKTILAR --Yeni Şafak’ın internet sitesinde “Çok sayıda ünlü sanatçıdan AKP’ye destek” başlığıyla bir video yayınlandı. Haberin tek satırlık açıklamasında kamera karşısına geçen birçok “ünlü isim” ‘Sandığa git oyunu kullan’ mesajı veriyor.

Tayyip Erdoğan’ın miting kürsülerinden Berkin Elvan’ı ve annesi yuhalatmasını ‘insani bir şey’ olarak tanımlayan Yavuz Bingöl’den, Gezi Parkı eylemlerinde bir an görünen ancak daha sonra katıldığı AKP iftarında nedamet getirerek Tayyip Erdoğan’dan özür ‘dilenip’ elini öpmeye kalkışan Şafak Sezer’e kadar ünlü ve ünsüz bir çok sima, mehter marşı eşiliğinde alçaklık ve aptallıklarını çocuklarına miras bırakırcasına bir edayla, kendilerine dikte edilen sözleri terennnüm ediyorlar..

Yavuz Bingöl ve Şafak Sezer gibi ünlü alçaklarla, Esra Erol, Niran Ünsal, Şoray Uzun, Alişan, Berdan Mardini, Cengiz Kurtoğlu, (unutulmuş şahsiyet) Davut Güloğlu ve Doğuş gibi “ünlülerin” sıraya dizildiği videoda fon müzüğinde mehter marşı var!

Bu muhterem şahsiyetler, 102 insanımızı yitridğimiz Ankara katilamının acısı daha tazeyken, katliama dair kendilerinden tek laf çıkmayan bu alçak süürüsü, AKP’ye destek adına Davutoğlu ve Tayyip Erdoğan’la aynı şeyleri tekrar ediyor: istikrarın sürmesi, yeni Türkiye, vesayetle mücadele, ebedi kardeşlik, çocuklarımızın güzel geleceği gibi yalanları tekrarlıyor..

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…