Bakan değil, sanki beştepe Çetesi mensubu: HDP'ye oy verenleri tehdit ediyor!

3 Ağustos 2015
Bakan değil, sanki beştepe Çetesi mensubu: HDP'ye oy verenleri tehdit ediyor!

Enerji bakanı Yıldız: "HDP'ye verilen emanet oyların önemli bir kesimi ortadan kalkar. Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum."

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi’nin hazırladığı Türkiye Enerji Raporu Tanıtım Toplantısı’nda çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. PKK’nın enerji üretimi ve dağıtımına zarar verdiğini belirten Bakan Taner Yıldız, “HDP’nin 7 Haziran seçimlerinden önce yaptığı şirin gözükmelerin yüzündeki boyanın aktıktan sonra gerçek haline dönüştü. Bir terör dili haline dönüştü. İster erken seçim olsun isterse olmasın HDP’ye verilen emanet oyların önemli bir kesimin ortadan kalkacağına inanıyorum. Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum.” dedi.

“KÜRTÇÜLÜK ADINA…”

PKK’nın saldırılarından en çok bölge halkının zarar gördüğünü hatırlatan Yıldız “Petrol, elektrik üretimi, dağıtımı yapılmasın. Oradaki Kürt kardeşlerimiz zarar görüyor. Devlete zarar vermek adına yaptığınız bu işlemi, devlet bunu finanse eder. Oradaki vatandaşımızın hizmetini aksatan Kürtçülük adına hizmete ettiğini iddia eden PKK’dır. Her hizmetin aksamasını da bundan sonra açıkça ifşa edeceğiz” dedi.

Kerkük-Yumurtalık boru hattında patlatılan borudan henüz akış sağlanmadığını hatırlatan Bakan Yıldız “Gerekli tadilatlar yapılmamaktadır. Bir kısım kaçak kullananlarla alakalı da müdahale edilmektedir. Patlatılan boru nedeniyle, Kuzey Irak mağdur, gelir eksikliği yaşanıyor” dedi.

“3 GÜN ELEKTRİKSİZ KALDIĞINDA…”

Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; “Şu anda HDP’nin silahlar sussun, terör olmasın cümlesini buradaki Ak Parti ve hükümetimize söyleyeceğine eğer cesareti varsa PKK’ya söylemesi lazım. PKK’nın yaptıklarını kınaması lazım. HDP’nin 7 Haziran seçimlerinden önce yaptığı şirin gözükmelerin yüzündeki boyanın aktıktan sonra gerçek haline dönüştü. Bir terör dili haline dönüştü. İster erken seçim olsun isterse olmasın HDP’ye verilen emanet oyların önemli bir kesimin ortadan kalkacağına inanıyorum. Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum.”

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…