Devlet Bahçeli, Elbistan ziyaretinde depremzedeleri azarladı!

28 Şubat 2023
Devlet Bahçeli, Elbistan ziyaretinde depremzedeleri azarladı!

''SESSİZLİK OLACAK'' --MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, deprem bölgesi Elbistan'da depremzedeleri azarlayarak "Hepsini dağıtın gitsin, indirin şunları. Hadi bakalım" dedi. Bahçeli'nin skandal görüntülerine sosyal medyada tepki yağdı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Kahramanmaraş Elbistan ve Afşin ilçelerini ve Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kenti ziyaret etti. 

Elbistan ziyareti sırasında Türkiye tarihine kara bir leke olarak geçecek anlar yaşandı. MHP lideri Bahçeli, bölgede iktidarı eleştiren depremzedeleri azarlayarak “Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkililerin ziyaretini sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak. Hepsini dağıtın gitsin, indirin şunları. Hadi bakalım" dedi.

Bahçeli, geçtiğimiz gün de 'hükümet istifa' sloganı atan binlerce yurttaşı hedef almıştı. Fenerbahçe taraftarı, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremle birlikte ortaya çıkan ihmaller ve organizasyon eksikliklerini önceki günkü Konyaspor maçında tribünlerden protesto etti, 'hükümet istifa' sloganları attı.F enerbahçe’nin ardından dün de İstanbul’da Antalyasporla karşılaşan Beşiktaş’ın tribünlerinden de “hükümet istifa” sesleri yükseldi. Bunun üzerine Bahçeli de Twitter hesabından takımlara tepki göstermiş, maçların “seyircisiz ya da gerekli tedbirler alınarak” oynanmasını istedi. Bunun üzerine Kayserispor'un 4 Mart Cumartesi günü Süper Lig'in 24. haftasında kendi evinde konuk edeceği Fenerbahçe mücadelesine Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereği sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı açıklanmıştı.

 

 
 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…