SADAT kurucuları AKP’li derneklerde gençlere eğitim veriyor'

17 Ocak 2023
SADAT kurucuları AKP’li derneklerde gençlere eğitim veriyor'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kapısına giderek “Burada terörist yetiştiriyorlar” dediği SADAT, Kılıçdaroğlu’nun yayını sırasında TV100’e verdiği reklamın ardından yeniden gündeme geldi. Gölge Ordu & SADAT’ın Sır Perdesi Aralanıyor kitabının yazarı gazeteci Caner Taşpınar TELE1’de yaptığı açıklamada önemli bir iddiada bulundu. Taşpınar, SADAT‘ın üyelerinin AKP’li gençlerin bulunduğu TÜGVA gibi derneklere giderek eğitimler verdiğini söyledi.

Gölge Ordu & SADAT’ın Sır Perdesi Aralanıyor kitabının yazarı gazeteci Caner Taşpınar TELE1’de Evren Özalkuş’un sunduğu Türkiye’nin Geleceği programının konuğu oldu. SADAT’ın Kılıçdaroğlu’nun TV100’deki yayını sırasında eli silahlı kişilerin hareketli görsellerinin de bulunduğu reklamını değerlendirdi. Taşpınar, ayrıca kitabında fotoğrafının da olduğunu belirterek önemli bir açıklama yaptı.

Taşpınar, şunları söyledi:

SADAT’ın AKP ilişkilerine bakıldığında SADAT’ın üyeleri tek tek TÜGVA gibi AKP gençlerinin olduğu derneklere giderek eğitimler veriyor. Bir savaş şirketi, verdiği eğitimler ortada. ‘Siyasetin içinde yokuz’ diyor. Bu yöneticilerin hepsi asker, hepsi savaş stratejileri üzerine eğitim verdiğini söylüyor. Bu gençlere ne eğitimler verildi? Bizzat AKP’nin kurumları, AKP üyesi gençler. Bunlara ne anlatıldı?

‘SADAT’IN KURUCULARINDAN ERSAN ERGÜN TV100’E ÇIKIYORDU”

‘Dış güçlerle iş birliği yapanlara bu vatan sandıkta teslim edilmeyecek’ paylaşımıyla bilinen SADAT kurucularından Ersan Ergür’ün geçen yıla kadar TV100’e çıktığını söyledi.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…