Peker: Zehra Taşkesenlioğlu hastaneye kaldırıldı

29 Ağustos 2022
Peker: Zehra Taşkesenlioğlu hastaneye kaldırıldı

Sedat Peker, kendisine ait olduğu ifade edilen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla iddialarına devam ediyor. Peker son olarak, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu hakkındaki iddialara bir yenisini ekleyerek, Deli Çavuş hesabından yapılan paylaşımda, Taşkesenlioğlu'nun hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Paylaşımda, "Hastaneye kaldırıldığınız söyleniyor, sağlık sorunlarınızdan dolayı partiden affınızı isteyecekmişsiniz(!) Durum nedir?" ifadeleri yer aldı.

Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile kardeşi Zehra Taşkesenlioğlu’nun, Marka Yatırım Holding’in sahibi Mine Tozlu Sineren’den sorunlarının çözümü için 12 milyon TL rüşvet istediğini iddia etmişti. Bugün yaptığı yeni paylaşımda da Taşkesenlioğlu’nun bazı görüntülerini yayınlamıştı

Dün, Sedat Peker, AKP Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile boşanma sürecinde olan olan Prof. Dr. Ünsal Ban ile evinde çekilmiş bir video yayımladı. 

AKP'li Zehra Taşkesenlioğlu, Suç duyurusunda bulunacak

Yayımlanan videonun ardından Taşkesenlioğlu, sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.  Taşkesenlioğlu açıklamasında, "Ünsal Ban'ın ailesinin ve çevresinin uzun dönemdir benim ve ailemin adını kullanarak yaptığı usulsüzlüklere gösterdiğim ve artık son noktaya gelen tepkim yaşadığım bu zorlu süreci gözler önüne sermektedir" ifadelerini kullanırken hukuki yollara başvuracağını belirtti. 

"KENDİNİ HAKLI KONUMA GETİREBİLMEK İÇİN.."

Zehra Taşesenlioğlu açıklaması şu şekilde: 

"Sosyal medyada şahsımı hedef alan mahrem görüntülerle ilgili şu açıklamayı yapmak zaruri olmuştur. Kendi mahrem evimde, başım açık şekilde Ünsal Ban tarafından gizli çekilen görüntülerim kişisel ve aile mahremiyetim hiçe sayılarak milyonlara servis edilmiştir. Son derece çirkin ve gayriahlaki şekilde yayınlanan söz konusu görüntülerle kadına karşı şiddetin en ağır şekline maruz bırakılmış bulunmaktayım.

Söz konusu şahsiyetin boşanma sürecinde kendini haklı konuma getirebilmek için olmadık yollara başvurduğu görülürken, tartışmanın öncesi ve sebebinin ne olduğu bilinmeden bir kurgu üzerinden servis edilen bu görüntüler toplum nezdinde beni küçük düşürüp, itibarımı lekelemeyi hedef almıştır. 

"YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIMI BELİRTMEK İSTERİM"

Görüntülerde tartışma sırasında Ünsal Ban'ın ailesinin ve çevresinin uzun dönemdir benim ve ailemin adını kullanarak yaptığı usulsüzlüklere gösterdiğim ve artık son noktaya gelen tepkim yaşadığım bu zorlu süreci gözler önüne sermektedir. Farklı bir boyuta çekilen bu görüntüler boşanma sürecinde zor günler yaşayan bir kadının linç edilmesi ve itibarsızlaştırma çalışmasından başka bir amaca hizmet etmemektedir.

Diğer taraftan aile mahremiyetini, toplumun en temel değerlerini bile hiçe sayan kınanması gereken bu rezillik maalesef siyasi bir lince dönüştürülmüştür. Günlerdir, ailemle birlikte sistematik olarak iftira kampanyası ile karşı karşıya kaldığımı ve bu iftiraları atan ya da taraf olan herkesle yargı önünde hesaplaşacağımı belirtmek isterim. 

Şahsıma yönelik bu yargısız infazın son bulacağına ve son derece ahlaksızca oynanan bu kumpasın yargı önünde bir an önce gün yüzüne çıkacağına inancım tamdır. Bu konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlatılmıştır."

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…