Peker: Süslü, SBK ayın 4'ünde senle görüşüp 5'inde çıkmadıysa kafama sıkacağım

10 Haziran 2021
Peker: Süslü, SBK ayın 4'ünde senle görüşüp 5'inde çıkmadıysa kafama sıkacağım

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek bakanlığın 4 Haziran kayıtlarını yayınlamasını istedi. Peker, "Bu işin finalinde delireceksiniz" dedi.

Bir süredir yayınladığı videolarla devlet-mafya ilişkisini ortaya seren suç örgütü lideri Sedat Peker bugün yine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ilişkin paylaşımlarda bulundu. Peker'e yakın olduğu iddia edilen isimlerin ifadeye çağrılmasına tepki gösteren Peker, "Süslü süleyman, aslan süleyman, benle ilgili insanları emniyete alıp ifade aldırıyorsun ya, kendini boşuna yorma. Onların hepsi normal insanlar. Hiçbir şey çıkaramazsın. Bütün her şey benim beynimin içinde. Size zekaya saygı duymayı öğreteceğim. Bu işin finalinde delireceksiniz" diye yazdı.

'BU İŞİN FİNALİNDE DELİRECEKSİNİZ'

İçişleri Bakanlığı ile HTS kayıtlarının yayınlanmasını isteyen Peker, "Söz namus kafama sıkacağım" ifadelerini kullandı. Peker, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları yazdı.

"Süslü süleyman, kaplan süleyman, söz namus. Ayın 4’ünün İçişleri Bakanlığı’nın kayıtlarını yayınla. HTS kayıtlarını yayınla. Söz namus kafama sıkacağım. Yüce Divan’a gideceksin. Bu işin finalinde delireceksin.

Süslü sülü bugün gözaltına aldıracağın arkadaşlardan da bir şey çıkmaz.  Yarın aldıracaklarından da. Sen çakmasın oğlum, sen mahalle kaşarısın. Bir tripoda kameraya yenileceksin. Bu işin finalinde delireceksin. Bana lütfen sayın doktorum de."

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…