'Pfizer aşısı Parti teşkilatına geldi’

15 Ocak 2021
'Pfizer aşısı Parti teşkilatına geldi’

Eski AKP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kazdal’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP teşkilatlarına Pfizer aşısının geldiğini iddia etti. Paylaşıma yanıt veren AKP Ankara İl Yöneticisi Abdurrahman Özkan ise, “O kadar yeter mi ya” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı Sinovac tarafından geliştirilen aşıyı yaptırdı. Erdoğan’ın aşı olduğu görüntüler canlı olarak paylaşılmazken, Anadolu Ajansı aşının yapıldığını duyurdu. Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, Çinli şirket Sinovac’ın ürettiği CoronaVac aşısına dün acil kullanım onayı vermişti. Onayın ardından ilk aşıyı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca canlı yayında olmuştu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyelerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Sinovac tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen CoronaVac aşısı olmak için hastane önünde yoğun önlemler alınırken,  Erdoğan, aşı olmadan önce hastanenin teftişini gerçekleştirdi. Teftişin ardından  Erdoğan, Ankara Şehir Hastanesi’nde koronavirüs aşısını yaptırdı.

Erdoğan Telegram hesabından, ”Ben de aşı oldum” dedi.

Twitter hesabından koronavirüs aşısı olduğunu söyleyen Erdoğan, şöyle paylaşım yaptı:

Erdoğan: Başta siyasiler olmak üzere, onların belirlenmiş olan aşı noktalarından aşı olsunlar

İlk aşıyı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurul üyeleri olurken, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün Çin aşısını oldu. Fakat AKP MKYK üyelerinin Erdoğan ile birlikte aşı olmalarına tepkiler dinmemişken iki AKP’li ismin Twitter’dan girdikleri diyalog şüpheleri ve tepkileri artırdı. Erdoğan, aşı yaptırdığı Ankara Şehir Hastanesi’nin önünde yaptığı açıklamada ''2.doz aşıyı 28 gün sonra olacağım'' derken ''Başta siyasiler olmak üzere, onların belirlenmiş olan aşı noktalarından aşı olsunlar'' ifadesi dikkat çekti.

Teşkilata 30 bin pfizer gelmiş diyorlar ne iş”

AKP MKYK üyelerinin Erdoğan ile birlikte aşı olmalarına tepkiler dinmemişken iki AKP’li ismin Twitter’dan girdikleri diyalog şüpheleri ve tepkileri artırdı.

Eski AKP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Kazdal Twitter hesabından AKP teşkilatları için 30 bin Alman aşısı geldiğini söylenmesini yazması dikkat çekti. Kazdal paylaşımında, Alman aşını kastederek, “Teşkilata 30 bin pfizer gelmiş diyorlar ne iş” ifadelerini kullandı.

Devamında ise bu paylaşıma AKP Ankaraİl Yöneticisi Abdurrahman Özkan yanıt verdi. Özkan, “O kadar yeter mi ya” diyerek sayının yetersizliğinden dert yandı. Muhammet Kazdal ise Özkan’ın bu sözlerine “Yetmez tabi az” diyerek tepki gösterdi.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…