Devlet Bahçeli, ülkücü-mafyacı katiline ve tehditlerine sahip çıktı!

19 Kasım 2020
Devlet Bahçeli, ülkücü-mafyacı katiline ve tehditlerine sahip çıktı!

Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'ya ilişkin açıklama yaptı. Açıklamasında sadece katil, mafya lideriÇakıcı'ya sahip çıkmakla kalmıyor, net bir şekilde CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu'nu hedef alıyor.

Bahçeli, ''Kamuoyu nezdinde algı oluşturmaya çalışan Kılıçdaroğlu ve yanında yöresinde yuvalanan işbirlikçilere cevabım şudur: 1-Alattin Çakıcı bir Ülkücü şehidimizin oğludur. 2- Alaattin Çakıcı ülke ve millet sevdalısı bir Ülkücüdür. 3- Alaattin Çakıcı benim dava arkadaşımdır'' dedi.

Bahçeli'nin sosyal medya paylaşımı şöyle: 

Bahçeli' paylaşımlarına şöyle devam etti: ''Elbette üzerine atılı suçların bedelini uzun yıllar cezaevinde kalarak ödemiş bir vatan evladıdır. Kılıçdaroğlu mafya arıyorsa, yeraltı dünyasının kanlı yüzlerini görmek istiyorsa el ele, gönül gönüle olduğu hainlere bakması, şayet onuru varsa nedamet duyması tavsiyemdir. 

Kılıçdaroğlu, aleyhine işleyen gündemi değiştiremez, yama tutmayan açıklarını asla kapatamaz. PKK’yla işbirliğinin, FETÖ’yle diyaloglarının demokratik faturasına mutlaka katlanacaktır. CHP’nin tarihi sorunu Kılıçdaroğlu ve ekibidir. Bu sorun kanserleşmiş, vücuda yayılmıştır.''

 

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…