Trump söylediği gibi, kaosa oynuyor

4 Kasım 2020
Trump söylediği gibi, kaosa oynuyor
Dün 100 milyon Amerikalı, yeni başkanlarını seçmek için sandık başına gitti. Daha önce 50 milyon seçmen oyunu posta yolu ile kullanmış bulunuyor. Açıklanan ilk sonuçlara göre Joe Biden fazla delege sayısına sahip olsa da Donald Trump, Florida ve Teksas gibi kritik eyaletlerde yarışı önde götürüyor.
 
Demokratların adayı Joe Biden Delaware eyaletinde ilerleyn saatlerde, kürsüye çıkıp destekçilerine sabırlı olmalarını, kazanacaklarını ifade etti. Biden şöyle dedi:
 
Bunun uzun süreceğini biliyorduk, ancak yarın sabah, belki daha da uzun süre bekleyebileceğimizi kim bilebilirdi! Ama olduğumuz yer konusunda kendimizi iyi hissediyoruz. Bu gece size bu seçimi kazanma yolunda olduğumuza inandığımızı söylemek için buradayım.
 

Trump: Biz ilerdeyiz ama onlar seçimi çalmaya çalışıyor

Quote Message: İLERDEYİZ ama onlar seçimi ÇALMAYA çalışıyor. Buna asla izin vermeyeceğiz. Sandıklar kapandıktan sonra oy kullanılamaz! Bu akşam açıklama yapacağım. Büyük bir KAZANIM!" from Donald Trump ABD Başkanı

İLERDEYİZ ama onlar seçimi ÇALMAYA çalışıyor. Buna asla izin vermeyeceğiz. Sandıklar kapandıktan sonra oy kullanılamaz! Bu akşam açıklama yapacağım. Büyük bir KAZANIM!"

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…