AKP'li vekilden karantinadakilere 3 çocuk yapın hatırlatması!

17 Mart 2020
AKP'li vekilden karantinadakilere 3 çocuk yapın hatırlatması!

TBMM'de Yeliz isimli bir hesaptan canlı yayın yaptığı ortaya çıktığı için "Yeliz" lakabıyla hatılanan AKP'li milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, bu kez de koronavirüs nedeniyle evlerinden çıkmayanlara ilginç bir öneride bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "en az 3 çocuk" sözlerini hatırlatan Çamlı, "Reisicumhurumuz,ileriye dönük azalma eğiliminde olan nüfus meselesiyle ilgili olarak,iştirak ettiği her nikahta 3 çocuk meselesini hatırlatıyor,teşvik ediyordu.." ifadelerini kullandı.

'Cihad Namazdan önce gelir. Cihat bilmeyen çocuğa matematik öğretmenin faydası yok'

TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi, Ahmet Hamdi Çamlı, TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi sıfatıyla bakanlığın cihad'ı temel ibadet faaliyeti içine alınmasını savunmuş şöyle demişti:  "Cihat İslam’ın en öncelikli unsurudur. Namazdan da önce gelir. Osmanlı padişahlarına baktığımızda neredeyse tamamı cihadı bırakmamak için hacca bile gitmemiştir. Bakanlığımız çok isabetli bir karar vermiş. Namaz dinin direğiyse, cihat çadırdır. Direksiz çadır bir işe yaramaz. Cihat bilmeyen çocuğa matematik öğretmenin faydası yok" dedi.

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…