Alçaklar ve İnsanlar

28 Ocak 2020
Alçaklar ve İnsanlar

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümü'nde görevli Prof. Dr. Bedri Gencer, geçtiğimiz hafta cuma akşamı gerçekleşen Elazığ depreminin ertesi günü kişisel sosyal medya hesabı üzerinden afetleri çocuk evliliklerinin yasaklanmasına bağlayan bir paylaşımda bulundu.

Gencer Twitter üzerinden “Gayretullaha dokunmak edebiyat değildir. AIDS, ebola virüsü… Avustralya, Çin gayretullaha dokundu azap geldi. Maazallah, biz de zinayı, livatayı yasallaştırarak, Allah’ın helal kıldığı yaşta evliliği tecavüz sayarak, mutlu yuvaları bozarak gayretullaha dokunmayalım. Az kaldı” mesajını paylaştı.

Gencer, daha sonra yaptığı paylaşımı sildi. YTÜ’de uzun süredir görev yapan Gencer, daha önce de katıldığı bir seminerde boşanan kadınların “hafif kadınlar” olduğu imasında bulunmuştu.

‘Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok’ dedi, AKP medyası tarafından hedef gösterildi

Oyuncu Tuna Arman, ‘Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok’ paylaşımı nedeniyle AKP medyası tarafından hedef gösterildi.

Elazığ’daki depremin ardından gericiler AKP tarafından alınmayan önlemlerin üzerini örtüp halka yönelik suçlamalarda bulunurken, oyuncu Tuna Arman, “Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Arman’ın bu paylaşımının ardından gerici Yeni Akit ise Tuna Arman’ı “İslam düşmanı” ilan edip “sözde sanatçılar tepki çeken paylaşımlarını sürdürüyor” diyerek hedef gösterdi.

Yeni Akit’in haberi tepki çekerken, Arman, “Yıldız Teknik Üniversitesi’nde profesörlük yapan Gencer’in, Elazığ Depremi’nin ardından afetlerin pedofilinin yasaklanmasından dolayı olduğunu savunan” sözlerini paylaşıp, “Al buyur sonra biz birşey söyleyince hedef gosteriliyoruz bu nedir?” paylaşımında bulundu.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…