Erdoğan'ın müttefiki 'ulusalcı' Doğu Perinçek'ten provokatif çıkış!

8 Kasım 2017
Erdoğan'ın müttefiki 'ulusalcı' Doğu Perinçek'ten provokatif çıkış!

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek: HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. TSK'ya derhal teslim olun.

AKP hükümetine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle gündemde olan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında bu kez provokatif bir açıklama yaptı. HDP'ye oy veren 6 milyon yurttaşı terörist olan ilan etti. Perinçek'in Meclise MHP'yi geride bırakarak üçüncü parti olarak giren Halkların Demokratik Partisi'ni ve onlara destek veren milyonlarca yurttaşı 'terörist' olarak tanımlaması tepkiyle karşılandı.

TSK'nın Afrin'i kuşattığını ve Kandil'de de artık beyaz bayrak çekmenin tartışılmaya başlandığını söyleyen Perinçek, "Buradan HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. TSK'ya derhal teslim olun" dedi.

Perinçek, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) bugün Afrin'i kuşattığını ve Kandil'de de artık beyaz bayrak çekmenin tartışılmaya başlandığını söyledi.

Perinçek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Göreceksiniz Kandil beyaz bayrak çekecek. Başka bir çareleri yoktur. TSK'nın gücü karşısında, Türk polisinin kahramanca mücadelesi, Türk milletinin bölünmeyi reddeden, vatan bütünlüğüne sahip çıkan, Türk ve Kürt ayrımı yapmadan gösterdiği beraberliği sayesinde PKK yenilmiştir ve beyaz bayrak çekecektir. Buradan HDP ve PKK saflarında olan vatandaşlara sesleniyorum. Elinizdeki o silahları atın. Kardeşinize karşı sıktığınız o silahları yere atın. TSK'ya derhal teslim olun. Oralarda hayatta kalmanız mümkün değil."

'AKŞENER VE ARKADAŞLARINI BATI SEVDASINDAN VAZGEÇMEYE DAVET EDİYORUM'

İYİ Parti'nin yaşama, Türk milletinin taleplerine cevap verme şansı olmadığını belirten Perinçek, "Meral Akşener ve arkadaşlarını o Batı sevdasından vazgeçmeye davet ediyorum. İyi Partiyi kapatsınlar gelsinler Vatan Partisine katılsınlar" dedi.

 

ANALİZ

ANALİZFaşizm ve İç Savaş

Faşizm ve İç SavaşErdoğan- Bahçeli ikilisinin ya da Cumhur ittifakının ülkede iç savaşı da göze…